štvrtok 29. decembra 2016

Dermalogica Breakout Clearing Kit - Clean Start

Ak je vaša pleť mastná, trpíte akné, či máte iba menšie nedokonalosti, táto sada by mohla byť tým pravým aj pre vás. Obsahuje set piatich produktov v cestovnej veľkosti, ktoré pomáhajú prinavrátiť pleti rovnováhu, odstrániť nečistoty, zabrániť vzniku ďalších vyrážok a dodať svieži pocit a vzhľad. Skvelé je, že set obsahuje aj podrobný popis produktov a návod s poradím ich použitia na ráno, aj na večer. 



Breakout Clearing Foaming Wash, 50 ml
Táto peniaca čistiaca emulzia odstraňuje odumreté pleťové bunky, nečistoty a nadbytočnú mastnotu, ktoré upchávajú póry a sú príčinou vzniku nedokonalostí. Obsahuje kyselinu salycilovú, ktorá hĺbkovo čistí póry, odstraňuje odumreté bunky a prebytočné oleje, napomáha zbavovať sa existujúcich nedokonalostí pleti a predchádza vzniku ďalších. Súčasťou emulzie je aj 8 rastlinných výťažkov, ku ktorým patria výťažky z čajovníka či levandule, ktoré podráždenú pleť  upokojujú. Extrakt z pomarančovej kôry zase pleť obnovuje, osviežuje a dodáva jej vitalitu.

Breakout Clearing All Over Toner, 50 ml
Tento unikátny čistiaci toner v spreji kontroluje tvorbu olejov a pomáha zamedzovať tvorbe nedokonalostí. Kyselina salycilová v kombinácií s extraktom zo sezamových semiačok minimalizuje prebytočnú tvorbu olejov, ktoré sa dostávajú na povrch pleti a zapríčiňujú tvorbu nedokonalostí a akné. Obsahuje taktiež výťažky z 12 rôznych rastlinných zdrojov, napríklad z levandule, čajovníka a argánu, ktoré redukujú začervenanie a zmierňujú podráždenie. Citrónová tráva a horký pomaranč osviežia a regenerujú.

Oil Clearing Matte Moisturizer, 15 ml
Tento ultra-ľahký, nemastný, hydratačný denný krém má pod kontrolou rýchlo sa mastiace časti pleti, ako sú nos či čelo a celkovo udržiava pleť v matnom stave. Špeciálne rastlinné zložky sa správajú ako mikro-špongie, ktoré absorbujú prebytočný olej a minimalizujú lesk. Výťažky zo sladkého drievka, brezovej a vŕbovej kôry pleť upokojujú a chránia. SPF 15 chráni pokožku pred UVA a UVB žiarením bez upchávania pórov a spôsobovania vyrážok.

Breakout Clearing Daytime Treatment, 15 ml
Tento hydratačný krém s ľahkým zložením je zároveň silným bojovníkom v prevencií vzniku akné a nedokonalostí pleti, pomáha zneškodniť vyrážky ešte pred tým ako úplne vystúpia na povrch pleti. Niacínamid a ostatné účinné ingrediencie zneškodňujú baktérie a čistia póry, zatiaľ čo rastlinné výťažky podráždenú pleť upokoja.

Breakout Clearing Overnight Treatment, 15 ml
S pomocou tohto produktu sa ráno zobudíte s čistejšou pleťou. Je to neviditeľná kúra, ktorá sa rýchlo vsiakne do pleti a následne celú noc pracuje na chránení pleti pred znečistením a vznikom nedokonalostí. Na tomto sa podieľa kyselina salycilová, ktorá prirodzene čistí póry a jedinečné rastlinné výťažky z čajovníka a levandule zabraňujú nadmernému masteniu pleti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...