piatok 6. januára 2017

New in december 2016


Schwarzkopf – Gliss Kur Winter Repair Shampoo
Schwarzkopf – Gliss Kur Winter Repair Express-Repair-Conditioner
Táto dvojica šampónu a leave-in kondicionéru v spreji ma zaujala svojim krásnym zimným obalom so snehovými vločkami. Sú určené na vlasy vysušené a poškodené pôsobením studeného a suchého zimného vzduchu. Obsahujú obnovujúci komplex s obsahom tekutého keratínu, ktorý vlasy hydratuje a vďaka antistatickému účinku ich chráni pred ďalším vysušovaním. Kondicionér v spreji sa nanáša do umytých uterákom vysušených vlasov a nie je ho treba oplachovať.



Manufaktura darčekový balíček


Manufaktura – Okurka Hydratační micelární voda
Uhorkovú micelárnu vodu od Manufaktury sme už mali a veľmi nás prekvapila svojim jemným zložením bez zanechávania lepkavého povlaku. Micelárka obsahuje výťažky z uhorky a mandľový olej, určená je na normálnu až mastnú pleť.

Manufaktura – Švestka Sprchový peeling
Ak pôjdete okolo predajne Manufaktura určite vojdite a ovoňajte tento sladučko voňajúci sprchový peeling, ktorá síce nepripomína slivku, no je sladká cukríková a veľmi návyková. Tento sprchový peeling je veľmi hustý, obsahuje prírodné peelingové čiastočky zo škrupín marhuľových jadierok. Ďalej obsahuje výťažky zo sliviek, čistiaci kaolín, zjemňujúci glycerín, upokojujúci pantenol a mandľový olej.


Manufaktura – Bylinná koupelová sůl Antistress s levandulí
Táto bylinková kúpeľová soľ obsahuje upokojujúcu levanduľu, ktorá tiež pôsobí proti stresu. Výrobca odporúča použiť približne 100 g  soli na jeden relaxačný kúpeľ.

Manufaktura - Šumivá koupelová bomba Medová relaxace
Manufaktura vyrába aj šumivé bomby do kúpeľa. Táto obsahuje výťažky z kamilky a bergamotu a plást včelieho medu.

Manufaktura – Bylinná koupel
Posledným produktom v balíčku je bylinkový kúpeľ so žriedlovou soľou a mätou pre relaxáciu kĺbov a svalov. Obsahuje karlovarskú žriedlovú soľ, výťažky z mäty piepornej, žihľavy, levandule, bielej vŕby, kamiliek a chmelu.


RealTechniques – Berlin LE Makeup Brush Set
Zachcelo sa nám aj nových štetcov, preto sme využili akcie na stránke lookfantastic.com a objednali sme si hneď dve sady štetcov. Prvou sadou je limitovaná edícia štetcov od RealTechniques, ktorá pozostáva z 3 štetcov na tvár a 2 na oči. Sada obsahuje niektoré unikátne štetce, ktoré sa nenachádzajú v bežnej ponuke, rovnako má aj špeciálny dizajn štetcov, ktorým sa odlišujú od bežných. Viac v článku tu: https://nightowlsdaily.blogspot.sk/real-techniques-your-picks-berlin.html


Lottie – Best of Brushes Metal Collection
Druhá sada je tiež limitovaná edícia, tento krát ide o metalickú kolekciu štetcov značky Lottie. Aj táto sada je vyskladaná zo štetcov na tvár aj oči. Obsahuje dva štetce na tvár, štetec na korektor, štetec na očné tiene a skosený štetec na linku/obočie. Štetce majú krásne farebné metalické rúčky, ktoré vyzerajú v skutočnosti omnoho krajšie, než na fotke. Konkrétny popis jednotlivých štetcov nájdete v našom článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/lottie-london-best-of-brushes-metals.html


Caudalie – Travel Set
Zo stránky lookfantastic.com sme si objednali aj nasledovné dva sety. Tento cestovný set produktov od Caudalie obsahuje cestovné balenia pleťovej, telovej aj vlasovej kozmetiky. Obsahuje viacúčelový olej, šampón, sprchový gél a telové mlieko, micelárnu vodu a pleťový krém. Viac o tomto sete sa dozviete v tomto článku: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/caudalie-travel-set.html


Dermalogica – Breakout Clearing Kit
Druhý set je od značky Dermalogica a je určený na boj s akné a nedokonalosťami pleti. Set obsahuje cestovné balenia piatich rôznych produktov starostlivosti o pleť spolu s podrobným návodom na ich použitie. Set obsahuje čistiace pleťové tonikum v spreji, čistiaci gél, hydratačný krém a denné a nočné sérum. Opäť sa viac dočítate v našom článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/dermalogica-breakout-clearing-kit-clean.html


Stránka lookfantastic.com neustále ponúka zaujímavé akcie a zľavy. Okrem 20% zľavy na celý nákup sme zadarmo dostali aj mystery vrecúško s 5 produktami. Väčšinu z nich sme už síce vyskúšali vďaka LF boxíku, no kto vám dá zadarmo balíček produktov v hodnote 60 €?


TIGI Bed Head - Urban Anti+Dotes 3 Conditioner
Presne z tejto rady sme už vyskúšali šampón a ten bol naozaj úžasný, tento krát sa nám do rúk dostal kondicionér. Aj skutočne poškodené vlasy majú s pomocou tohto kondicionéru nádej, poskytuje strednú až hĺbkovú starostlivosť, privedie naspäť k životu aj lámavé a slabé vlasy. Dodá im potrebnú hydratáciu a výživu, čím taktiež zabráni vyblednutiu farby pri farbených vlasoch a ochráni ich pred tepelným stylingom. Po použití sa vlasy budú ľahšie rozčesávať, budú dlhodobejšie poddajnejšie, hladké a lesklé.

Bliss - Lemon + Sage Body Butter
Toto hydratačné telové mlieko je víťazom ELLE Beauty Award, čo v podstate zaručuje jeho kvalitu. Obsahuje sodnú soľ kyseliny hyalurónovej, ktorá pomáha s vyrovnávaním miery hydratácie pokožky. Kokosový olej s vitamínom E pokožku vypínajú a zjemňujú. Vďaka nemastnému zloženiu ho môžete používať ako prvú pomoc na suché miesta aj počas dňa a nemusíte sa obávať zašpineného oblečenia.

Renu Skin - Lip & Eye Active Lift
Pokožka okolo očí a úst je tenšia než na iných častiach tela, teda ako prvá podlieha známkam starnutia. Značka Renu Skin preto vyvinula špeciálny krém zameraný konkrétne na tieto miesta tváre. Obsahuje zmes aminokyselín, výťažkov zo sóje a manioku a aktívneho magnézia, ktorá pomáha stimulovať kolagén a vyhladzovať pleť. Pridaný výťažok z arniky pomáha zmierňovať čierne kruhy pod očami.

Balance Me - Tinted Wonder Eye Cream
Tento tónovaný očný krém je z 99% vyrobený z prírodných ingrediencií. Zameriava sa na omladenie pleti v okolí očí, zamedzenie viditeľných známok starnutia a únavy tejto tenkej delikátnej časti pleti. Obsahuje výťažky z arktickej morušky bohatej na antioxidanty, šípkový olej a kyselinu hyalurónovú, ktoré sa starajú taktiež o dlhotrvácnu hydratáciu pleti. Tento ľahký očný krém sa rýchlo vstrebáva, náznak farby so svetlo-odrážajúcimi časticami sa prispôsobí všetkým odtieňom pleti a rozjasní očné okolie.

Benefit - Goof Proof Brow Pencil, Shade 6
Vďaka špeciálnemu tvaru tejto ceruzky by sa malo perfektné obočie podariť každej z nás. Ceruzka je v tvare slzy, má tenký špic na precízne línie a hrubší koniec na jednoduché vyplnenie obočia. Ceruzka má jemné krémové zloženie, vďaka čomu sa ľahko nanáša, nedrobí sa a pre dosiahnutie intenzívnejšie odtieňu sa dá dobre navrstviť. Veľmi praktické je aj balenie, ktoré je rovnaké pri originálnom aj tomto malom testovacom produkte. Vysúvacia ceruzka bez potreby strúhania má vždy ten správny tvar.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...