piatok 23. decembra 2016

Lookfantastic box december 2016

Decembrový lookfantastic box nám kvôli veľkému množstvu predvianočných zásielok prišiel s oneskorením a to až posledný deň pred sviatkami. Dizajn krabičky je navrhnutý tak, aby ladila s tohtoročným LF adventným kalendárom, takže je naozaj prekrásna. Boxík opäť obsahuje množstvo zaujímavých produktov od rôznych zvučných značiek, takže sa je opäť na čo tešiť.




Illamasqua - Hydra Veil Primer, 6 ml
Tohtomesačným "editor's pick" v decembrovom Lookfantastic Boxe sa stal pomerne známy Hydra Veil podklad pod make-up od značky Illamasqua. Má ľahkú priehľadnú gélovú textúru a je obohatený o mikroriasy a vitamíny C a B3, ktoré sa starajú o optimálnu hydratáciu. Rastlinné výťažky pleť upokojujú a zanechávajú ju sviežu, vyváženú a zdravo vyzerajúcu.


Tento primer teda pleť hĺbkovo vyživuje a poskytuje perfektný podklad pod make-up zatiaľ čo predlžuje jeho výdrž. Vďaka jeho unikátnej textúre je ideálne ho aplikovať na pleť štetcom, ktorý ho nanesie v rovnomernej tenkej vrstve a rýchlejšie sa absorbuje.


Philip Kingsley - Elasticizer, 40 ml
Elasticizer od značky Philip Kingsley je produkt na vlasy, ktorý sa aplikuje ešte pred šampónom a následným umývaním vlasov. Tento krok navyše dodáva vlasom pružnosť, objem, neuveriteľnú jemnosť a zanecháva ich v perfektnom stave. Má ľahké zloženie, takže vlasy nezaťažuje a nie sú po použití spľasnuté, čo ho robí vhodným aj pre veľmi jemné vlasy. Stačí ho naniesť do mokrých vlasov a nechať pôsobiť 10 až 20 minút. Tento produkt bol vraj pôvodne vyvinutý pre Audrey Hepburn, ktorej vlasy boli neustále veľmi namáhané počas natáčania filmov a týmto spôsobom im dodávala potrebnú jemnosť  a zdravý vzhľad.


Balance me - Pure Skin Face Wash, 50 ml
Ak vaša pleť veľmi zaťažovaná, problematická a so sklonom k tvorbe vyrážok, táto čistiaca emulzia privedie vašu pleť opäť k životu. Obsahuje grapefruitový olej, ktorý pleť jemne čistí, olej z kadidlovníka, ktorý redukuje tvorbu nedokonalostí a jej zloženie bez obsahu sulfátov a ropných produktov pleť nevysušuje a zanecháva ju sviežu a upokojenú. Stačí malé množstvo zmiešať s trochou teplej vody a masírovať pleť krúživými pohybmi, čím sa z pleti odstránia nečistoty a zvyšky make-upu.


Bubble T - Hibiscus & Acai Berry Tea Bath Fizzer, 1 ks = 180 g
Bomba do kúpeľa s veľmi príjemnou vôňou ibištekovo-acai čaju prevonia celé telo a aj celú kúpeľňu. Obsahuje výťažky z bobúľ goji, ktoré sú bohaté na antioxidanty a vitamíny A a C, ktoré osviežia a ochránia pokožku. Neobsahuje chemikálie ako parabény a SLS, čiže je vhodná aj pre citlivú pokožku. Stačí ju hodiť do vane pod tečúcu vodu a oddávať sa príjemnej relaxácii v tomto voňavom šumivom kúpeli.


Skin Republic - CoQ10 + Caviar Face Mask Sheet, 1 ks = 25 ml
Táto plátenná pleťová maska od značky Skin Republic je ako stvorená na suché a studené zimné mesiace. Obsahuje zmes kaviáru, ktorý je extrémne bohatý na vitamíny, napríklad aj vitamín E, ktorý pleť hydratuje a pomáha ju chrániť pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Vilín (witch hazel) bojuje proti vzniku nedokonalostí a CoQ10 pleť udržiava zdravú. Maska pleť celkovo zanecháva pleť sviežu a revitalizovanú, pričom pomáha spomaľovať proces viditeľného starnutia pleti.


Mellow - Ultra Matte Lipstick, Madness, 3,8 g
Posledným produktom vo vianočnom decembrovom boxe je matný rúž na pery od novozélandskej značky Mellow. Rúž je v odtieni Madness, ktorý je perfektným doplnkom na toto obdobie vianočných a novoročných osláv. Má zamatovo matný finiš, je extrémne dlhotrvácny a pigmentovaný, nanáša sa hladko a rovnomerne bez vynechávania. Hoci je matný, pery nevysušuje vďaka jeho hydratačnému zloženiu.



Celková hodnota produktov v decembrovom boxíku je spolu s magazínom ELLE 53,81 €. Aj keď to je jeden z tých lacnejších boxíkov, hodnota všetkých produktov bola na rozdiel od iných boxíkov dosť vyvážená. Najdrahším produktom bol rúž na pery od Mellow za 12,33 €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...