streda 14. decembra 2016

Empties november 2016

Vďaka našim empties sa s vami môžeme podeliť o názor na produkty, ktoré sme celé minuli, takže na ne máme určite vytvorený lepší názor, než po prvom vyskúšaní. Tieto príspevky rovnako rady čítame u iných a rovnako rady ich aj píšeme. Veríme preto, že vám nimi niekedy aj pomôžeme či už objaviť niečo nové alebo naopak ušetriť peniažky.



Avon Naturals – Stay Strong Shampoo, 700 ml
Aj keď na tieto šampóny od Avonu z rady Naturals nemôžeme povedať nič negatívne, tak už ma trošku začínajú nudiť. Tento šampón obsahoval výťažky zo žihľavy a lopúchu, vďaka ktorým mal vlasy posilňovať a spevňovať. Síce vlasy nezaťažoval ani naopak nevysúšal, tak s nimi nerobil ani žiadne zázraky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, pretože sú to lacné šampóny, ktoré vlasom neškodia

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, kvôli cene

Oriflame – Discover Parisian Delight Shower Gel, 250 ml
Tento sprchový gél spolu s peelingom teda neboli veľký zázrak. Peeling sme však ešte neminuli, takže sa zrejme objaví v empties budúci mesiac. Čo sa týka sprchového gélu, tak síce penil aj pokožku umyl, no nedodával jej extra hydratáciu, práve naopak ju skôr vysúšal. Vôňa levandule a vanilky bola dosť umelá, peeling našťastie vonia trochu inak a o čosi lepšie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


Garnier Mineral - Ultra Dry Intensive Dry Protection 48h Anti-perspirant, 150 ml
Deospreje od značky Garnier sú našimi najobľúbenejšími a tak sa k nim stále vraciame. Používame rôzne varianty a všetky si dobre plnia svoju úlohu, ako aj tento Ultra Dry. Majú peknú príjemnú vôňu, dobre chránia pred potom, vydržia celý deň, nedráždia pokožku a nerobia fľaky na oblečení.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence - 24h Hand Protection Balm, Cookies & Almond, 100 ml
S prichádzajúcim chladným počasím u nás výrazne stúpa aj spotreba krémov na ruky, keďže ich pokožka je prirodzene suchšia a neustále vystavovaná suchému a chladnému prostrediu. Tento krémik od značky Essence je z ich zimnej limitovanej edície Cake Pops, ktoré vždy patria k našim najobľúbenejším. Mal hustejšie zloženie, ktoré sa ale ľahko rozotieralo a dobre vstrebávalo do pokožky rúk. Nezanechával na nich mastný povlak, no aj po umytí rúk stále cítite, že ruky nie sú celkom suché a stále chránené. Obsahuje bambucké maslo a kokosový olej, ktoré pokožku dôkladne vyživujú, hydratujú a chránia pred popraskaním a vysušovaním, aj keď s tou 24 hodinovou ochranou to určite trošku preháňajú. Krémik mal veľmi príjemnú sladkastú vôňu koláčikov a mandlí.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essens – Parfum W115, 50 ml
Ak nepoznáte parfumy „inšpirované“ drahými parfumami, ktoré sú predávané firmou/značkou Essens, tak zbystrite pozornosť. Mnohé z nich sú naozaj na nerozoznanie od originálu a za 50 ml zaplatíte iba 18,20 € priamo cez e-shop na ich stránke alebo aj menej ak poznáte registrovanú predajkyňu. Tieto parfumy sú naozaj vyrábané z kvalitných vonných esencií, pretože krásne a stále rovnako voňajú aj po dlhom čase, majú dlhú výdrž a keďže sú inšpirované aj niektorými veľmi drahými parfumami, tak na ne budete dostávať viac pochvál než na bežné originály. Parfum s označením W115 je inšpirovaný vôňou Thierry Mugler – Angel. Viac o parfumoch Essens sa dozviete na ich stránke http://www.essens.sk/

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Mixa - Micellar Water, 400 ml
Micelárne vody od značky Mixa sú ďalším produktom, ktorý si u nás našiel svoje stále miesto. Ako všetky produkty od tejto značky, aj micelárka je vhodná pre citlivú pleť, je hypoalergénna, bez obsahu parabénov, alkoholu či vône. Obsahuje panthenol, ktorý pomáha pleť upokojovať. Je k nej veľmi jemná, dobre pleť dočistí, odstráni zvyšky make-upu a osvieži je. Nedráždi oči ani pleť, nevysušuje ju a nepne.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Skin Blossom – Gentle Cleansing Milk, 150 ml
Toto jemné čistiace mliečko sme dostali v krabičke krásy zo stránke BioBeauty. Mliečko je vegánske a na 91% organické. Obsahuje antioxidanty, olej zo sladkých mandlí, ktorý rozpúšťa nečistoty, glycerín, ktorý pleť čistí a aloe vera, ktoré pleť hydratuje. Mliečko je určené pre všetky typy pleti a vďaka svojmu jemnému zloženiu bolo vhodné na každodenné používanie. Pleť bola po jeho použití na dotyk hladšia a hydratovaná, aj keď bolo potrebné použiť aj hydratačný krém, mliečko nespôsobovalo pnutie vyvolávané nadmernou stratou hydratácie. Vôňa bola trochu silnejšia bylinková, nebola však nepríjemná a dalo sa na ňu zvyknúť. Praktické bolo aj balenie vo fľaštičke s pumpičkou, ktoré v prípade veľkej 150 ml fľašky veľmi uľahčovalo dávkovanie produktu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Monu – Firming Moisturiser, 25 ml
Z lookfantastic boxu sme zase mali tento hydratačný pleťový krém od britskej značky Monu. Krém obsahoval morský kolagén na vyhladenie vrások, esenciálny levanduľový olej a glycerín na zjemnenie a hydratáciu pleti a UVA a UVB filter na jej ochranu pred slnkom. Krémik bol určený na suchú pleť, takže bol pomerne hustý a jeho bohatá konzistencia sa vôbec nehodila ako príprava pleti na nanesenie make-upu. Namiesto používania ráno aj večer ako odporúča výrobca sme ho teda používali iba večer. Vyhladenie vrások som nezaznamenala, takže bol skôr bežný krém, ktorý počas noci dobre pleť hydratoval.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? MOŽNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, pokiaľ niekto potrebuje poriadnu dávku hydratácie, tak tento krém počas noci naozaj pleť veľmi dobre hydratoval.

Ren - Flash Defence Anti-pollution Mist, 9 ml
Ďalej tu máme mini pleťový sprej od značky Ren. Ide o produkt, ktorý po nastriekaní chráni pleťové bunky pred znečistením a bojuje proti podráždeniu pleti a vzniku vyrážok spôsobovaných nečistotami v ovzduší. Je vhodný pre všetky typy pleti a môže sa použiť po nanesení hydratačného denného krému ako aj po aplikácií make-upu, ako sme ho používali my. Sprej vytváral jemnú hmlu, ktorá nijak nepoškodila make-up, dokonca ho pomohol zjednotiť a zafixovať, neviem či pleť skutočne chránil pred znečistením v ovzduší, no je príjemné zahrnúť takýto krok k make-up rutine a robiť niečo navyše pre pleť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Catrice – All Matt Plus Shine Control Powder, 015 Natural Beige, 10 g
Z dekoratívnej kozmetiky sme tento mesiac minuli aj náš osvedčený púder od Catrice. Je jemne namletý, nepráši, dobre pleť zmatňuje, má saténový finiš a vyzerá prirodzene. Má lepšiu výdrž a aj v závislosti od použitého make-upu vydrží matný až do 8 hodín. My máme jeden z najbledších odtieňov, ale po nanesení na make-up jeho odtieň príliš neovplyvní, skôr ho len zmatní.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

MUA – Blusher, Shade 1, 2,4 g
Dekoratívkou pokračujeme aj s lícenkou od MUA, ktorú sme si už dávno kúpili vo výpredaji na ich oficiálnej UK stránke za £ 0,50. Aj keď lícenka nemala top kvalitu, za tú cenu sa určite oplatila. Lícenka bola na hrubšie namletá a v panvičke bola slabo utlačená, takže sa neskutočne prášila a asi polovica z nej sa tak premenila na ružový prach na našich poličkách. Na druhej strane však bola dobre pigmentovaná, takže sa dala naniesť aj v intenzívnejšej vrstve. Odtieň bol bledý koralovo ružový, naozaj veľmi pekný a hlavne vhodný na bežné denné líčenie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Skôr NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, odporúčame hlavne mladším dievčatám, ktoré s make-upom začínajú a s produktami ako je bronzer, lícenka či rozjasňovač ešte iba začínajú


Neutrogena - Makeup Remover Cleansing Towelettes, Night Calming, 25 ks
Neutrogena odličovacie obrúsky som si priniesla z USA a musím povedať, že je veľká škoda, že ich nemáme aj u nás. Obrúsky sú vyrobené z pevnej, veľmi jemnej látky, sú dosť veľké a dobre napustené čistiacim sérom. Ľahko a rýchlo odstránia make-up bez zbytočného trenia, pokožku nedráždia a neiritujú. Po použití pleť nelepí, nepne a ani ju obrúsky nevysušujú. Tieto boli špeciálne určené na večerné odstraňovanie make-upu, pleť dodatočne upokojujú a mali veľmi príjemnú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Face Shop - Blackhead Out Charcoal Nose Strip, 3 ks
Už tradične sa v našich empties nachádzajú aj čistiace pásiky na nos. Tieto od značky The Face Shop už máme dobre odskúšané a objednávame si ich cez ebay. Dobre sa na nos prichytia, po zaschnutí sa zase dajú dobre odstrániť a póry naozaj viditeľne vyčistia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...