nedeľa 20. novembra 2016

Antistresové omaľovánky: Johannine Vianoce

Ak máte radi omaľovánky pre dospelých, hlavne tie od Johanny Basford, tak máme pre vás dobrú správu. Ak máte radi Vianoce, tiež máme pre vás dobrú správu. No ak máte radi aj omaľovánky aj Vianoce, v tom prípade máme pre vás MEGA SUPER správu! Autorka tých najkrajších omaľovániek pre dospelých vydala vianočnú omaľovánku, ktorá sa už dá kúpiť v slovenskej aj anglickej verzii.


Johannine Vianoce sú plné prekrásnych obrázkov, ktoré sú inšpirované nie len Vianocami, ale aj predošlými knihami, z ktorých prevzala zajačika, sovu či jeleňa a obliekla ich do vianočného dizajnu.



Táto omaľovánka je trochu odlišná od predošlých tým, že jednotlivé stránky sú potlačené iba z jednej strany, takže v prípade vymaľovávania fixkami vám prípadné pretlačenie na druhú stranu nezničí ďalší obrázok. Tieto prázdne stránky majú neutrálnu bledo šedú potlač s vianočnými ornamentmi. Druhou odlišnosťou respektíve vylepšením je to, že každá stránka má pri vnútornom okraji blízko väzby vyznačenú čiaru pozdĺž ktorej sa dajú listy jednoducho zohnúť a odtrhnúť. Vymaľované obrázky si tak môžete zarámovať, prípadne sa vďaka tejto možnosti môžete o vyfarbovanie podeliť s celou rodinou či kamarátmi.


Johannine Vianoce (Johannas Christmas) od Johanny Basford sú naozaj prekrásna omaľovánka, ktorá je určite vhodná aj ako vianočný darček. Kúpite ju napríklad na Martinuse 





Ak téma Vianoc nie je to pravé pre vás, no tieto omaľovánky vás zaujali, tak sa pozrite na ďalšie dve knihy, ktoré od Johanny Basford máme. Náhľad do Začarovaného lesa aj s tipom na farbičky nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/antistresove-omalovanky-pre-dospelych.html a výlet do hlbín oceánu aj s ďalším tipom na farbičky nájdete zase tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/antistresove-omalovanky-nahlad-do.html

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...