pondelok 19. septembra 2016

Lookfantastic box september 2016

September je pre LF box mesiacom osláv, pretože oslavuje svoje už 2. narodeniny. Aby sme sa aj my mohli pripraviť na párty, tento boxík je plný práve takých produktov, ktoré nám s tým pomôžu. Tak poďme na to.




Argan - Liquid Gold Multi-Tone BB Cream, 10 ml
Špeciálnym produktom sa tento mesiac stal BB krém od značky Argan, ktorý obsahuje organický arganový olej a 24 karátové zlato. Tento BB krém pleť zjednocuje, dodáva jej zlatistý lesk a zároveň ju aj vyživuje a poskytuje jej potrebnú hydratáciu. Aj keď sa tento BB krém vyrába iba v jednom odtieni, jeho špeciálne zloženie sa prispôsobí každému odtieňu pleti.


BareMinerals - Marvelous Mini Moxie Lipstick, Get Ready, 1,5 g
Pre mňa je produktom číslo jedna z tohto boxíku určite rúž na pery od BareMinerals. Vďaka krémovému zloženiu s výbornou pigmentáciou sa krásne rovnomerne nanáša na pery. Get Ready je tlmený malinový odtieň s pekným saténovým finišom, ktorý sa hodí ku každému odtieňu pleti. Rúž Osahuje vitamíny A, C a E, taktiež mastné omegy kyseliny, tieto výživné zložky pery zároveň aj hydratujú.



Lord & Berry - #1153 Strobing Pencil, 0,7 g
Rozjasňujúcu ceruzku používame pravidelne, preto rady vyskúšame aj túto od Lord & Berry. Ceruzka je zamatovo jemná, dobre sa nanáša a vďaka krémovej textúre sa dobre rozotiera. Bude sa hodiť na použitie do vnútorného kútika oka, na dolnú linku, pod obočie a tiež na líca.


Bliss - Lemon + Sage Body Butter, 30 ml
Toto hydratačné telové mlieko je víťazom ELLE Beauty Award, takže by naozaj malo byť dobré. Obsahuje sodnú soľ kyseliny hyalurónovej, ktorá pomáha s vyrovnávaním miery hydratácie pokožky. Kokosový olej s vitamínom E pokožku vypínajú a zjemňujú. Vďaka nemastnému zloženiu ho môžete používať ako prvú pomoc na suché miesta aj počas dňa a nemusíte sa obávať zašpineného oblečenia.


Christophe Robin - Purifying Shampoo, 75 ml
Tento špeciálny čistiaci šampón je od pre nás doteraz neznámej francúzskej značky Christophe Robin, ktorá sa venuje iba vlasovej kozmetike. Jeho špeciálne zloženie bez agresívnych chemikálií ako parabény a silikóny jemne čistí vlasy aj pokožku bez podráždenia. Šampón obsahuje výťažky z kôry čínskeho datlovníka a z čerešňových kvetov, ktoré pomáhajú očistiť pokožku hlavy od čiastočiek odumretej kože a zachytených nečistôt. Jeho použitie sa odporúča pravidelne 1x do týždňa, pretože šampón čistí vlasy a pokožku aj od usadených stajlingových produktov a kožného mazu, vďaka čomu vlasy odľahčuje a revitalizuje.


Gatineau - Collagen Expert Soothing Eye Pads, 1 ks
Tieto tampóny sú akýmsi druhom masky na oči, ktoré vďaka svojmu bohatému obsahu kolagénu a ostatných zložiek robia zázraky už do 10 minút. Tampóny sú okrem 5% kolagénu, ktorý vyhladzuje vrásky a vypína pleť obohatené aj o glycerín, ktorý okolie očí hydratuje, zmierňuje tmavé kruhy pod očami a opuch. Ďalej obsahujú alantoín, ktorý pleť upokojuje a zjemňuje. Táto maska je vhodná ako relax pre unavené oči, a tiež ako prvá pomoc, keď unavené a opuchnuté oči potrebujete premeniť na svieži, žiarivý pohľad.

Narodeninový lookfantastic box pre nás pripravil veľa zaujímavých "narodeninových darčekov", ktoré pri príležitosti už 2. narodenín LF boxu určite potešili každú predplatiteľku.

Celková hodnota septembrového boxíku bola 59,86 €. Najhodnotnejším produktom bola vzorka BB krému značky Argan (28,49 €), ktorý je obohatený o vzácny arganový olej a tiež obsahuje 24 karátové zlato.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...