utorok 21. júna 2016

Lookfantastic box jún 2016

Júnový lookfantastic box je venovaný cestovaniu, takže obsahuje produkty, ktoré by sa vám mohli zísť počas dovolenky. Rovnako dovolenková je aj krabička, ktorá vás láka zbaliť si kufor a odletieť do neznáma. Pribalené bolo aj nové číslo časopisu Elle.




Caudalíe – Premier Cru Eye Cream, 7 ml
Očný krém od francúzskej značky Caudalíe je obohatený o meď, striebro a perleť, ktoré očiam a ich okoliu dodávajú svieži rozžiarený vzhľad a potláčajú tmavé kruhy pod očami. Krém taktiež zmierňuje opuch, vďaka čomu oči pôsobia prebudene. Zloženie krému je špeciálne navrhnuté tak, aby pleť hydratoval, odvracal poškodenie pokožky a vyhladzoval známky starnutia.


Naobay – Oxygenating Cream Moisturiser, 22 ml
Pleť vystavená slnečnému žiareniu sa stáva citlivejšia, takže v lete, kedy je žiarenie najsilnejšie, potrebuje extra dávku starostlivosti. Hydratačný krém Naobay s 98% prírodným zložením vrátane šípkového a mandľového oleja pleť udrží jemnú, žiarivú a zároveň chránenú a vyživenú. Tento krém je vhodný pre všetky typy pleti. Krém je vhodné aplikovať hlavne večer, kedy po celom dni pleť upokojí a dodá jej stratenú hydratáciu.


Korres – Bergamot Pear Shower Gel, 40 ml
Po horúcom dni určite dobre padne osviežujúca sprcha, napríklad s takýmto sprchovým gélom od Korres. Sprchový gél má 87% prírodné zloženie bez obsahu parabénov, minerálnych olejov a silikónu. My sme dostali variantu so sladkou vôňou bergamotu a hrušky, ktorá je obohatená o vitamíny C a E a tiež zinok.


Mr. Blanc – Minty Fresh Teeth Whitening Strips, 3 ks
Hollywoodsky úsmev bez vedľajších efektov, tak práve toto sľubujú bieliace pásiky na zuby od Mr. Blanc. Každý pásik je potiahnutý bieliacim gélom bez obsahu peroxidu, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby absorboval a tým odstránil škvrny z povrchu zubov. Vďaka jemnému zloženie tieto bieliace pásiky nie sú rizikom pre zdravie vašich zubov, taktiež nespôsobujú ich precitlivenosť. Pre dosiahnutie žiarivo bieleho úsmevu je odporúčané používať ich nepretržite aspoň 2 týždne.


Cowshed – Cow Pat Moisturising Hand Cream, 50 ml
Aby boli vaše ruky počas prázdnin v dokonalom stave, určite nesmiete zabudnúť na používanie hydratačného krému na ruky. Zdravé a jemné ruky dosiahnete napríklad vďaka tomuto hydratačnému krému od Cowshed s výťažkami z kamilky, grapefruitu a škoricou, ktorý je bez parabénov, vďaka čomu je vhodný pre všetky typy pokožky.


Dead Sea Spa Magik – Beauty Balm BB Cream, Natural, 15 ml
Pre perfektný žiariví prázdninový vzhľad pleti je tu BB krém, ktorý je obohatený o minerály z Mŕtveho mora a vitamín E. BB krém pleť hydratuje a zároveň zjednocuje jej farebný tón. Dobre sa rozotiera a vstrebáva do pokožky, pričom sa prispôsobuje farebnému odtieňu vašej pleti, takže sa nemusíte obávať oranžového alebo príliš tmavého výsledku. Pre perfektný plážový look je vhodná jeho aplikácia na opaľovací krém s vyšším ochranným faktorom, pretože samotný BB krém má iba SPF 15.


Tan Organic – Self Tan Oil, 25 ml
Ak chcete mať pekne opálenú pokožku hneď v prvý deň na pláži, no pritom nechcete riskovať nebezpečné solárium alebo nepredvídateľný výsledok nastriekaného opálenia, tak práve pre vás je tento samoopaľovací olej. Olej popri vytváraní prekrásneho zlatého opálenia pokožku aj hydratuje, čím predchádza vytváraniu šupiniek. Jeho citrusová vôňa vám určite spríjemní čakanie na opálenie. Olej má ľahké zloženie, ktoré zaručuje jeho rýchle vstrebanie do pokožky bez zanechania mastného povlaku. V prípade, že by ste chceli dosiahnuť ešte intenzívnejšie opálenie, olej je vhodné znovu aplikovať už o 6 – 8 hodín.

Tento mesiac sa hodnota boxíku vyšplhala až na skutočne neuveriteľných 91,75 €, čo je v prípade letnej edície naozaj prekvapenie. Najhodnotnejšími produktami boli očný krém od Caudalie, ktorého hodnota je 29,72 € a ako druhý hydratačný krém Naobay za 23,68 €.

Ktorý produkt z tohto skutočne nadupaného boxíku vás zaujal najviac?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...