sobota 21. mája 2016

Revlon Colorstay Make-up - review 2x


Koncom minulého roka sa konečne aj k nám dostala populárna americká značka Revlon. Jej sortiment zahŕňa množstvo zaujímavých produktov ako populárne Lip Butters, Colorburst balzamy a tiež veľmi obľúbený make-up Colorstay, ktorý vám môže byť známy od zahraničných blogeriek. Make-up existuje v dvoch verziách pre rôzne typy pleti. Jedna z verzií je vhodná pre kombinovanú a mastnú pleť a druhá verzia je určená pre normálnu a suchú pleť. V zahraničí je možné dostať tento make-up v naozaj širokej škále odtieňov, u nás vo Fann parfumérií ho kúpite v šiestich odtieňoch pre kombinovanú a mastnú pleť a v piatich odtieňoch pre normálnu a suchú. Na svoje si však výnimočne prídu bledulky, keďže 2 najbledšie odtiene sú skutočne svetlé a ani na pleti neoxidujú. Nám najlepšie sedí odtieň 150 Buff a keďže typ našej pleti sa radí niekde medzi normálnu až kombinovanú, sem tam na niektorých miestach suchú, rozhodli sme sa dať príležitosť obom druhom tohto make-upu.


Revlon Colorstay Makeup Combination / Oily Skin, 150 Buff
Túto verziu make-upu sme vyskúšali ako prvú a ihneď sme pochopili odkiaľ pochádzajú všetky tie pozitíva, ktoré sme dookola o tomto make-upe počúvali. Má mierne hustejšiu konzistenciu, ktorá je však zároveň ľahká. Dobre sa rozotiera a rovnomerne sa nanáša, osvedčilo sa nám pri ňom používať najmä štetec, s ktorým je aplikácia jednoduchšia.



Má vysoké krytie, a tak je dôležité to neprehnať s množstvom, aby nepôsobil ako maska. Už pri tenšej vrstve si poradí so zamaskovaním nedokonalostí a začervenania. Má matnejší finiš a až prekvapujúcu výdrž. Vydrží naozaj celý deň a trúfam si povedať, že by nemal problém vydržať ani tých 24 hodín napísaných na obale. Hoci je určený najmä pre kombinovanú a mastnú pleť, vôbec nevysušuje ani nezvýrazňuje suchšie miesta. Má SPF 15, takže funguje aj ako základná ochrana pleti pred slnečnými lúčmi.

Naše hodnotenie:  


Revlon Colorstay Makeup Normal / Dry Skin, 150 Buff
Verziu na normálnu a suchú pleť sme zatiaľ vyskúšali len párkrát, ale naše sympatie si získala hneď. Má tekutejšiu, ľahšiu konzistenciu. Dobre sa nanáša, tvorí na pleti tenkú rovnomernú vrstvu a na rozdiel od toho na kombinovanú a mastnú pleť, je možné ho ľahko aplikovať aj prstami.



Má veľmi dobré stredné krytie a je ho možné vrstviť pre dosiahnutie ešte lepšieho krytia, oproti predošlému make-upu vyzerá prirodzenejšie na bežné nosenie. Jeho finiš je saténový a make-up je viac hydratačný. Aj napriek tomu, že je ľahší, jeho výdrž je skvelá a vydrží na normálnom type pleti celý deň. Podobne ako make-up na kombinovanú a mastnú pleť, aj tento obsahuje SPF faktor a to dokonca až SPF 20.

Naše hodnotenie:  

Nadšené sme naozaj z oboch make-upov. Oba si nájdu rôzne využitie či už počas roka, aktuálneho stavu pleti alebo príležitosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...