sobota 14. mája 2016

New in apríl 2016

Opäť sa nám podaril úspornejší mesiac a tiež sme odolali väčšine produktov z novej Catrice limitky. Čomu sme však nedokázali odolať bola nová krásne voňavá trojica produktov od Avonu a tiež sme konečne dostali aj večne vypredaný tekutý Camouflage korektor od Catrice.


Avon Naturals – Sensational Wild Berries and Pomegranate Yoghurt Body Cleanser
Avon Naturals – Sensational Wild Berries and Pomegranate Yoghurt Body Scrub
Avon Naturals – Sensational Wild Berries and Pomegranate Yoghurt Body Shake
Tieto produkty nás úplne dostali svojou krásnou vôňou sladkého ovocného jogurtu z granátového jablka, malín a čučoriedok. Sprchový gél je pomerne hustý a vytvára bohatú penu. Peeling má tiež hustú krémovú konzistenciu a obsahuje skôr jemnejšie peelingové čiastočny prírodného pôvodu, ktoré pokožku jemne premasírujú. Posledným z trojice týchto prekrásne voňajúcich produktov je jogurtový telový shake, čiže jemné telové mliečko, ktoré sa rýchlo vstrebáva do pokožky a dodáva jej hydratáciu až po dobu 30 hodín.


Catrice – Liquid Camouflage, 010 Porcellain
Po tomto produkte sme pátrali naozaj veľmi dlho, pretože bol v našej DMke vždy vypredaný. Je to tekutý korektor s vysokým krytím a dlhou výdržou, ktorý perfektne zamaskuje aj tmavé kruhy pod očami, nedokonalosti pleti a dokonca aj tetovanie. Korektor je taktiež vodeodolný, takže by mal vydržať nielen po celý deň, ale aj za akýchkoľvek okolností. Vybrali sme si odtieň 010 Porcellain, ktorý je svetlejší, takže nám bude vyhovovať aj na zamaskovanie už spomínaných kruhov pod očami.


Catrice Bold Softness LE – Colour Correcting Powder, C01 Correction’n Perfection
Ako posledný tu tento mesiac máme púder z Catrice Bold Softness limitky. Púder má nielen krásne balenie, ale aj samotný produkt je veľmi kvalitný. Púder je na dotyk zamatovo jemný a pekne splýva s pleťou. Viac o tomto púdri nájdete v článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/catrice-bold-softness-le.html


2 komentáre:

  1. Krásne si si nakúpila! Korektor si chcem v blízkej dobe kúpiť aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahooj... prosím ťa mala by som jednu otázočku ... som mala presne tento púder z tej limtovanej edičky a sa mi už vyničil a bol strašnee dobrý (čo iste vieš aj sama :D ) ... a by som si ho chcela kupíť ešte .. a to sa už asi nedá čo ? nevieš o tom niečo kde by som to ešte mohla zohnať alebo tak? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...