piatok 20. mája 2016

Lookfantastic box máj 2016

Májový lookfantastic box opäť obsahoval množstvo úžasných produktov, ako napríklad veľký Wet brush Pro, 7 dňovú hydratačnú kúru od ioma, nočný krém od Ren či dokonca ochranný sprej na vlasy od Revlonu.




REN - Wake Wonderful Night-time Facial, 10 ml
Táto nočná kúra od značky REN obsahuje kyselinu glykolovú a kyselinu mliečnu, ktoré rozžarujú pleť a zjednocujú jej tón, olej z brusnicových zrniek, ktorý redukuje známky vplyvu UV žiarenia, olej zo zrniek arktických čiernych ríbezlí, ktorý napomáha obnove buniek a alfa-hydroxy kyseliny, ktoré znižujú pigmentáciu. Kúra počas spánku účinkuje v troch fázach - exfoliácia, revitalizácia a hydratácia. Po zobudení bude pleť žiarivá, zdravšia, vypnutejšia a mladistvo vyzerajúca.


ioma - Optimum Moisture Cream, 7 x 1 ml
Tento krém je nadávkovaný v siedmich samostatných dávkach na celý týždeň. Jedna dávka obsahuje jeden mililiter hydratačného krému, vhodného na deň aj noc, ktorý dokonale hydratuje suché miesta, obnovuje pleť, zanecháva ju jemnú a žiariacu, a tiež posilňuje jej prirodzenú ochrannú bariéru pred nečistotami z vonkajšieho prostredia. Toto balenie je ideálne na cestovanie, keďže je ľahké a netreba sa obávať vytečenia krému v kufri.


Revlon - Uniq One - Coconut Hair Treatment, 9 ml
Revlon okrem dekoratívnej kozmetiky, s ktorou ste sa mohli stretnúť už aj u nás, vyrába aj farby na vlasy a produkty starostlivosti o vlasy. Táto kúra na vlasy v spreji sa postará o zdravé, lesklé a pevné vlasy. Stačí ju po umytí naniesť do uterákom vysušených vlasov a okrem jej úžasnej kokosovej vône si užívať jej 10 benefitov, ktorými sú ochrana pred teplom, obnova suchých a poškodených vlákien vlasov, vysoký lesk, jemnosť, ochrana farbených vlasov, ľahšie rozčesávanie, poddajnosť, ľahšie tvarovanie účesu a väčší objem, regenerácia a prevencia rozštiepených končekov a ochrana pred UVA a UVB žiarením.


Wet Brush Pro
Wet Brush sme v jednom z predošlých Lookfantastic boxov našli v mini verzii a ihneď sme si ho obľúbili. Veľmi nás teda potešila aj jeho full-size veľkosť. Jednoducho si poradí s rozčesaním zamotaných (aj mokrých) vlasov bez toho aby poškodil vlasové vlákna. Zúbky/štetinky sú pevné no flexibilné a tak ľahko prejdú vlasmi bez šticovania a tým zabránia tvoreniu rozštiepených končekov. Oblé konce zúbkov zase jemne masírujú pokožku hlavy a stimulujú cirkuláciu.



Vichy - Liftactive Supreme, 15 ml
Tento hydratačný krém od Vichy bol špeciálne vyvinutý, aby pleť spevnil a vyhladil vrásky. Okrem toho stimuluje prirodzenú produkciu kolagénu v pleti a obnovu buniek, zjednocuje tón pleti, rozžaruje ju a dodáva jej intenzívnu hydratáciu, vďaka čomu pleť vyzerá zdravšie. Neobsahuje parabény a je hypoalergénny, takže je skvelou voľbou aj pre tých s citlivou pleťou.


Decléor - Intense Nutrition Cream, 5 ml
Decléor patrí k najluxusnejším značkám v oblasti starostlivosti o pleť a v jej sortimente sa nachádzajú produkty pre každý typ pleti. V boxoch sa nachádzali 3 rôzne druhy vzoriek od tejto značky a v tom našom sa objavil práve tento intenzívny vyživujúci krém. Obsahuje olej z rastlín brusnice, argánový olej a avokádový olej, ktoré pleť vyživujú a ochraňujú a Nutri-Protect komplex, ktorý obnovuje ochrannú bariéru pleti a intenzívne ju hydratuje.



Eve Lom  - Cleanser, 5 ml
Ako bonus sa v boxe nachádzala vzorka čistiaceho krému od Eve Lom spolu s bavlneným obrúskom. Tento čistič si ľahko poradí aj s tým najodolnejším make-upom, zatiaľ čo pleť očistí, zbaví ju nečistôt, odumretých buniek a tonizuje ju. Obsahuje zmes štyroch aromatických rastlinných olejov a je vhodný pre všetky typy pleti.

Májový boxík obsahoval okrem 7 produktov aj májové vydanie magazínu Elle. Najdrahším produktom resp. vecou bola kefa na vlasy Wet Brush Pro, ktorej hodnota je 14,45 €, druhou v poradí bola 7 dňová kúra od ioma za 11,95 €.

Celková hodnota boxíku vrátane časopisu Elle bola tento mesiac 57,23 €.

Informácie o cene boxíku a tiež informácie o predplatnom nájdete na stránkach lookfantastic http://www.lookfantastic.com/beauty-box/lookfantastic-beauty-box, kde vždy nájdete aj preview nasledujúceho boxíku. Júnový boxík s názvom JetSetter vás pripraví na letné cestovanie.

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...