pondelok 23. mája 2016

Empties apríl 2016

Trochu oneskorené aprílové empties sú síce chudobnejšie, no snáď v nich opäť nájdete užitočné informácie o produktoch, ktoré sme vyskúšali alebo pravidelne používame.



Avon Naturals – Colour Moisture Shampoo, 250 ml
Hlavne čerstvo zafarbené vlasy si zaslúžia extra dávku starostlivosti, ktorú im určite poskytnú aj šampóny určené na farbené vlasy. S týmto od Avonu s výťažkami z granátového jablka a olejom zo semienok kamélie mám dobré skúsenosti. Vždy vlasy dobre umyje, dodá im hydratáciu, jemnosť a lesklý vzhľad. Navyše veľmi pekne vonia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Avon – Advance Technique Colour Protection Shampoo, 250 ml
Chcela som vyskúšať niečo iné, a tak som po dobrý skúsenostiach so šampónmi od Avonu siahla po šampóne na farbené vlasy z rady Advance Technique, ktorú som doteraz nikdy neskúšala. Tento šampón ma však veľmi sklamal, pretože vlasy veľmi zaťažoval a takmer hneď vyzerali veľmi „špinavo“ a mastne, na dotyk to tiež bolo veľmi nepríjemné. Tento šampón je pre moje vlasy natoľko nevhodný, že ho nedokážem ani minúť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Kebelo – Clarifying Shampoo, 50 ml
Lookfantastic box nás pravidelne zásobuje tými najlepšími produktami, ktoré doteraz nikdy nesklamali. Čistiaci šampón od značky Kebelo hĺbkovo čistí vlasy a tiež pokožku hlavy. Šampón vlasy dobre umyl a vôbec ich nezaťažoval, takže po jeho použití boli ľahké a svieže. Výrobca uvádza, že tento čistiaci šampón môže rýchlejšie vymývať farbu z farbených vlasov, no nič také som si nevšimla.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, určite by sme plné balenie tohto šampónu neodmietli, lookfantastic box stojí za tie peniaze aj vďaka takýmto zdanlivo nenápadným no veľmi kvalitným produktom


Garnier Mineral – 5 Protection Skin 48h Anti-perspirant, Cotton Fresh, 150 ml
Pod značkou Garnier sa vyrába veľké množstvo naozaj kvalitných produktov. Okrem pleťovej kozmetiky sú našimi obľúbencami deospreje, ktoré sú po všetkých stránkach najlepšie, aké sme kedy vyskúšali. Nielen, že pokožku nedráždia a ochránia vás pred potom a zápachom, ale sú šetrné aj k oblečenie, na ktorom nezanechávajú škvrny.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Veet – Depilačný krém pre citlivú pokožku, 100 ml
Depilačný krém je fajn vec hlavne pre lenivé. Natrite, 5 – 10 minút počkáte a buď zotriete priloženou škrabkou alebo jednoducho poriadne zošúchate kúpacou špongiou. Veľmi dávno som ich nepoužila a na krabičke ma zaujal nápis, že má nové zloženie, ktoré je citlivejšie k pokožke. Okrem veľkého množstva chemikálií, ktoré chĺpky odstraňujú krém obsahuje aj ošetrujúce výťažky z aloe vera a vitamín E. Krém bol naozaj účinný, odstránil všetky chĺpky a pokožku vôbec nepodráždil. Dokonca omnoho menej zapáchal.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, Veet je overená značka, takže ich produktov sa vôbec netreba báť

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Body Shop – Glazed Apple Hand Cream, 30 ml
The Body Shop – Mango Hand Cream, 30 ml
Za týmito krémikmi na ruky nám bude naozaj smutno, pretože nádherne voňali. Jabĺčkový obsahoval olej z jablkových semiačok a mangový zase olej z kôstky indického manga. Krémiky sa rýchlo vstrebávali do pokožky, ktorý po použití zanechali krásne hladkú a jemnú. Veľkým plus je aj to, že vôbec neboli mastné a vôňa na rukách vydržala naozaj dlho.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Soaphoria – Levanduľový Balzam Univerzálny, 20 ml
Táto vzorka levanduľového balzamu od slovenskej značky Soaphoria bola veľmi príjemná. Balzam bol hustý, no pod vplyvom tepla z rúk sa začal topiť a vytvoril takmer olej, ktorý sa potom veľmi dobre rozotieral. Balzam bol síce trochu mastnejší, no bol veľmi dobrý na suché miesta. Balzam je podľa popisu vhodný nie len na telo, ale aj na tvár a pery. Produkty značky Soaphoria sú ručne vyrábané z prírodných surovín.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi ÁNO, prirovnala by som ho k hojivému vajíčku od Oriflame

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Balea – Micelárna čistiaca voda, 400 ml
Micelárne vody patria k tým novším produktom od tejto DM značky. My sme si na vyskúšanie zobrali micelárnu vodu bez parfemácie, ktorá je určená na zmiešanú a citlivú pleť. Táto micelárka s obsahom pantenolu, glycerínu a vody z hamamelu by mala pleť nie len vyčistiť, ale aj chrániť pred vysúšaním. Jej použitie bolo celkom fajn, pleť dobre dočistila, no zanechala ju jemne lepkavú a bolo cítiť trochu alkoholovú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Skôr NIE

Ziaja – Goat’s Milk Milk + Toner, 200 ml
Toto čistiace mliečko sme dostali ako súčasť balíčka na recenzovanie od Ziaja. Mliečko a tonikum v jednom výborne odstraňovalo make-up a zároveň pleť hydratovalo. Recenziu na toto mliečko aj ostatné produkty z línie Goat’s Milk nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/testujeme-so-ziaja-linia-kozie-mlieko.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

St. Ives – Blackhead Clearing Green Tea Scrub, 170 g
Ak máte problémovú pleť so sklonom k akné, čiernym bodkám alebo prílišnému masteniu či podráždenej a začervenanej pleti, tak tento peeling je práve pre vás. Obsahuje kyselinu salicylovú, ktorá pleť nie len čistí, ale aj predchádza vzniku ďalších nedokonalostí. Peeling obsahuje veľký podiel malých peelingových zrniečok, ktoré dokonale vyčistia pleť. Viac sa o tomto peelingu a tiež a ďalších od značky St. Ives sa dozviete v našej recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/st-ives-scrubs-3x-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO, u nás sa síce nepredávajú, no kúpite ich napríklad cez Amazon.

Mixa – Bi-phase Cleanser, 2 x 125 ml
Dvojfázový odličovač od Mixa nám nikdy nemôže chýbať v zásobe. Ľahko a rýchlo odlíči akýkoľvek make-up, nedráždi oči ani pokožku, nie je mastný a je vhodný aj na citlivú pleť. Viac sa dočítate v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Skinfood – Glacier Water Gel Mask, 3 x 24 g
Gélovú masku sme už vyskúšali aj predtým, no táto bola určite lepšia. Chladivá gélová maska s vodou z ľadovca bola rozdelená na dve časti, aby lepšia sedela na tvári. Voda z ľadovca, ktorou je táto maska napustená je prírodne zásaditá a obohatená kyslíkom, draslíkom, vápnikom, horčíkom a ďalšími minerálmi. Maska pleť dobre hydratovala, upokojila a zjemnila.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Nature Republic – Blackhead Clear Nose Pack, 2 ks
Rozhodli sme sa vyskúšať nejaké nové čistiace pásiky na nos, takže sme si cez eBay objednali dva nové druhy. S týmito od Nature Republic v peknom balení so sloníkom sme veľmi spokojné, pretože póry na nose naozaj dobre vyčistia. Okrem vysoko absorbčného uhlia obsahujú aj upokojujúce výťažky z aloe vera.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Čistiace micelárne obrúsky, 25 ks
Odkedy sa v DM-ke objavili nové čistiace obrúsky od Balea s obsahom micelárnej vody, tak sme si iné ani nekúpili. Tieto obrúsky sú kombináciou kvalitného materiálu, z ktorého sú vyrábané aj ostatné Balea obrúsky a micelárnej vody, ktorá pleť zbaví zvyškov make-upu, nečistôt a prebytočného mazu. Obrúsky sú bez alkoholu a sú vhodné aj na citlivú pleť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Revlon – Colorstay Combination/Oily skin Make-up, 150 Buff, 30 ml
Do poslednej kvapky sme minuli tento úžasný Revlon make-up. Bol určený na zmiešanú až mastnú pleť, mal hustejšiu konzistenciu a výborné krytie, vďaka čomu vydržal matný naozaj dlhú dobu. Výborne nám sadol aj odtieň 150 Buff, ktorý je vhodný na bledší odtieň pleti. Viac o make-upoch Revlon Colorstay sa dočítate v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/revlon-colorstay-make-up-review-2x.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Catrice – Even Skin Tone Beautifying Foundation, 005 Even Ivory, 30 ml
Skrášľovací make-up je jedným z tých produktov, nad ktorými pokrútite hlavou, no po 3 obkrúženiach drogérie si ho aj tak kúpite. A my sme neodolali ani po katastrofálnej skúsenosti s Maybelline SuperStay Better Skin, ktorý patrí medzi najhoršie make-upy aké sme kedy vyskúšali. Tento od Catrice však ani náhodou nebol až taký zlý. Odtieň 005 Even Ivory je pekný neutrálny bledý odtieň. Make-up mal stredne hustú konzistenciu, vďaka čomu sa dobre rozotieral bez vytvárania fľakov. Aj keď som po dlhodobom pravidelnom používaní nezaznamenala krajšiu pleť, tak po aplikácii určite pleť pekne zjednotil. Mal stredné krytie a pekne sa spojil s púdrom. Jeho výdrž bola skôr priemerná, no výrobca informáciu o jeho výdrži ani neuvádza. Tento make-up má jemnú vôňu, ktorú je cítiť po ružiach. Medzi pozitíva určite patrí aj SPF 25 a tiež sklenená fľaštička s pumpičkou.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Možno

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline – Fit me! Pressed Powder, 125 Nude Beige, 9 g
Púder z rady Fit me! od Maybelline sme mali už niekoľko krát, pretože sme s ním boli spokojné. Nedávno ho však v DM mali označený ak dopredaj, takže jeho predaj sa zrejme pomaly končí (alebo bude vymenený za dve vynovené varianty tohto púdru, ktoré majú v zahraničí). Púder neprášil, rovnomerne sa nanáša a pekne splýva s make-upom. Síce stojí o čosi viac než iné púdre, no cena zrejme okrem kvality produktu odráža aj balenie. Pevná krabička ukrýva vo vnútri na spodnej strane panvičky zrkadielko a tiež labutienku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

2 komentáre:

  1. celkom slušná bilancia.tolko áno som nečakala :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Micelární vodu od Baley mám v zásobě, tak jsem zvědavá, jak sedne/nesedne mě.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...