štvrtok 14. januára 2016

Testujeme so Schwarzkopf: Schauma Power Volume

Od značky Schwarzkopf sme dostali ponuku na vyskúšanie novej rady vlasovej kozmetiky Schauma Power Volume 48h. Táto nová rada vlasy posilňuje, dodáva im lesk a neodolateľný objem až po dobu 48 hodín. Šampón a blazma sú obohatené o komplex látok Mineral-Collagen, ktorý vlasom dodáva až o 100% väčší objem. Všetky tri produkty z novej rady Power Volume sú bez obsahu silikónu, vlasy nezaťažujú a zanechávajú v nich sviežu vôňu melóna, ruží a cédrového dreva.



Schwarzkopf Schauma Power Volume 48 h Shampoo
Šampón z novej rady je určený na jemné a oslabené vlasy bez objemu. Zloženie s komplexom Mineral-Collagen vlasom dodáva lesk, zdravý vzhľad a viditeľne väčší objem, intenzívne posilňujúce proteíny im zase dodávajú stratené vyživujúce látky a posilňujú ich štruktúru.


Šampón má stredne hustú konzistenciu, dobre pení aj keď pena nie je úplne hustá, no vlasy dobre umyje na prvý krát bez nutnosti opakovania šampónovania. Taktiež sa z vlasov ľahko vymýva, nezaťažuje ich, nelepí ani nespôsobuje príliš skoré mastenie. Šampón má príjemnú sviežu vôňu, ktorú výrobca charakterizuje ako vôňu melóna, ruží a cédrového dreva, no a ten melón a ruže sme tam naozaj aj zacítili. Tento šampón sa nám skutočne páči a určite si ho v budúcnosti znovu kúpime, pretože skutočne naše vlasy majú po jeho použití väčší objem.

Naše hodnotenie  


Schwarzkopf Schauma Power Volume 48 h Balm
Balzam, ktorý taktiež obsahuje inovatívny Mineral-Collagen komplex, by mal podporiť zväčšenie objemu vlasov. Intenzívne posilňujúce proteíny jemné vlasy zase posilňujú a dodávajú im stratenú vitalitu.


Balzam je jemný, dobre sa do mokrých vlasov rozotiera a tiež sa bez námahy vymýva. Vlasy by sa po jeho použití mali až trojnásobne jednoduchšie rozčesávať. Ani balzam vlasy nezaťažuje a nespôsobuje ich predčasné mastenie. Vlasy sú po použití jemné na dotyk, lesklé a skutočne majú väčší objem.

Naše hodnotenie  


Schwarzkopf Schauma Power Volume 48 h Blow-dry Plump up Spray
Trojicu produktov uzatvára sprej pre maximálny objem vlasov. Sprej dodáva vlasom viditeľný objem už od korienkov, vlasy nezlepuje ani nezaťažuje. Sprej sa nastrieka do vlhkých vlasov, ktoré je následne potrebné vyfénovať, aby sa prejavil účinok zväčšenia objemu. Vďaka mechanickému rozprašovaču sa dá dobre regulovať aplikácia spreja a množstvo použitého produktu. Jedinou nevýhodou tohto spreja je, že je na báze alkoholu, čo by niektorým mohlo prekážať. Zväčšenie objemu je však naozaj viditeľné.

Naše hodnotenie  

Celú radu produktov Schauma Power Volume hodnotím naozaj veľmi dobre. Šampón, kondicionér aj sprej jemným vlasom skutočne dodávajú OBJEM! Čo je však pre mňa ešte dôležitejšie je to, že vlasy nezaťažujú usadzovaním látok zväčšujúcich objem, sprej ich nezlepuje a celkovo sa mi vlasy rýchlejšie nemastia, čo pri používaní iných produktov na objem majú vo zvyku. Už po prvom použití celej rady boli moje vlasy na dotyk hladké, jemné a vzdušné, na pohľad boli leské a skutočne mali väčší objem. Pri pravidelnom používaní je dobré takýto druh šampónov prestriedať aj s čistiacim šampónom, ktorý z vlasov vymyje všetky usadené zložky pre lesk či objem, pri používaní Schauma Power Volume to však stačí spraviť raz za týždeň. Ja som šampón testovala počas celého týždňa, no vlasy sa mi prirodzene mastia rýchlo, takže si ich musím umývať každý deň a túto radu produktov môžem iba pochváliť. Produkty počas dňa nespôsobovali rýchlejšie mastenie vlasov a dodávali im už spomínaný objem, ľahkosť a pekný prirodzený lesk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...