nedeľa 31. januára 2016

Sleek haul

Ak sa nám po Vianociach predsa len podarilo čosi ušetriť, tak to z nás zaručene vytiahnu novoročné výpredaje. Nás zlákal Sleek, pretože na skoro polovicu sortimentu mali 50% zľavy a pri nákupe nad 35,- € ešte aj poštovné zadarmo, čomu sa teda naozaj nedalo odolať. Tento krát sme si však neobjednali žiadnu paletku očných tieňov, ale mnoho iných zaujímavých produktov ako blushe, ceruzky, rúž či púder.

Produkty nám dokonca prišli zabalené v takejto peknej čiernej krabičke s logom Sleek.




Sleek Blush By 3 Palette, Sugar
Paletka obsahuje tri veľké práškové tiene a zrkadielko. Balenie je klasické matné čierne s lesklým popisom Sleek. Všetky tri tiene majú teplý podtón. Tiene sú v poradí Turbinado, Muscovado a Demerara. Všetky tri odtiene sú dobre pigmentované, ľahko sa nanášajú a dajú sa pekne vrstviť.



Turbinado – tehlovo červený odtieň, blush jeho základ je matný no obsahuje malé množstvo jemnučkých trblietok

Muscovado – bronzovo-červený odtieň s výrazným zlatým sheenom a jemnými zlatými trblietkami

Demerara – matný tlmený neutrálny oranžový odtieň


Sleek Blush, Pomegranate
Okrem Sugar paletky sme si vybrali aj jeden z mono blushov. Je v odtieni s názvom Pomegranate a aj jeho skutočná farba je v odtieni granátového jablka s ružovo-fialovým sheenom. 


Aj tento blush je veľmi dobre pigmentovaný a dobre sa nanáša aj vrství. Tento blush tak ako aj veľká paletku blushov je bez zbytočného štetčeka, ktorý je aj tak väčšinou nekvalitný a namiesto toho má vo vnútri veľké zrkadielko.


Sleek Corrector & Concealer Palette, Palette 01
Po dobrých skúsenostiach s očnými tieňmi a blushmi sme si na vyskúšanie objednali aj iné produkty. Zaujala nás napríklad táto paletka korektorov, ktorá obsahuje krémový korektory v dvoch odlišných odtieňoch a púder. 


Korektory sú na dotyk jemné, krémové a rovnomerne sa nanášajú. Paletku sme si objednali v najbledšom odtieni 01. Lososovo ružový korektor je vhodný na zamaskovanie tmavých kruhov pod očami, druhý korektor má neutrálnu farbu a je zase vhodný na zamaskovanie vyrážok a nedokonalostí. Fixačný púder tiež v bledom odtieni má dokonca SPF 15, len je trošku malý a zrejme sa bude zle naberať na štetec.


Sleek Professional Finishing Powder
Tak tento púder bol pre nás dosť prekvapením, pretože sme si ho pred kúpou vôbec nevygooglili a tak sme si namiesto transparentného púdru kúpili highlighter s výrazným ružovým a tak trochu aj zeleným sheenom. 



Ehm... akože krásny je aj všetko, ale prečo sa to volá púder, keď to je vlastne highlighter? Ale inak kvalita je naozaj veľmi dobrá a určite ho budeme používať, no nie ako púder.


Sleek Eau La La Liner, Raisin
Sleek Eau La La Liner, Noir
Nedávno sme si na skúšku objednali aj jednu linku Eau La La v tmavo hnedom odtieni, s ktorou sme natoľko spokojné, že sme si doobjednali aj čiernu a bordovú. 



Linky sa veľmi ľahko nanášajú a už po pár desiatkach sekúnd sa stávajú nerozmazateľnými. Linka v odtieni Noir má skutočne sýto čierny odtieň, takže vám ich naozaj iba odporúčame.


Sleek True Colour Lipstick, Liqueur
Zo zvedavosti sme si do objednávky prihodili aj jeden rúž. Zo skutočne veľkej ponuky odtieňov sme si nakoniec vybrali tento tmavý nude odtieň s hnedo-ružovým podtónom a sheenom. 



Rúž je krásne krémový a dobre sa nanáša. Pekné je aj minimalisticky poňaté balenie s matným povrchom.

Máte tiež skúsenosti aj s inými produktami značky Sleek okrem paletiek očných tieňov? Kvalita všetkých teraz aj v minulosti zakúpených produktov bola naozaj výborná a my môžeme túto kozmetiku iba pochváliť, či už sú to prekrásne paletky tieňov, blushe alebo iné.

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...