nedeľa 20. decembra 2015

Essence All That Greys LE

Essence nás v decembri odmenila až dvoma limitkami, z ktorých práve táto Essence All That Greys LE bola umiestnená iba v dvojkových stojanoch. Limitka v štýle 20-tych rokov nás síce najskôr veľmi neoslovila, no nakoniec sme si v nej vybrali pár kúskov. Veľmi pekná je nie len paletka so šedými a ružovými očnými tieňmi, ale aj laky na nechty. Ďalej nás zaujal sypký púder na tvár a telo v peknom papierovom balení a tiež lesky na pery, ktorým sme však odolali.




Paletka očných tieňov Essence All That Greys 01 7 Shades of Rose and Grey obsahuje sedem dobre pigmentovaných očných tieňov, z ktorých sú tri ružové a štyri šedé. Paletka má pekný čierny obal z kvalitného plastu a vo vnútri skrýva aj veľké zrkadielko. Paletku sme neswatchovali, pretože vzhľadom na to, že máme naozaj veľa kozmetiky, rozhodla som sa ju darovať ako vianočný darček.






Z lakov na nechty sme si vybrali iba jeden, pretože naša zbierka je obrovská, takže sme sa snažili vybrať si taký odtieň, aký ešte nemáme. Zaujal nás bledo šedý odtieň Essence All That Greys 03 Greyt Times, ktorý by mal mať vysoký lesk. 


Na čo sa naozaj veľmi tešíme je sypký púder na tvár a telo, ktorý by mal pleť zmatňovať, zjednocovať a dodávať jej porcelánový finiš. Púder Essence All That Greys 01 Be Classy & Fabulous má navyše aj veľmi pekné balenie a obsahuje labutienku, ktorá je síce pre nás nepraktická, no je to pekný detail.


Tak čo hovoríte na túto limitku? Objavila sa aj vo vašej drogérii a kúpili ste si z nej niečo, alebo vás vôbec nezaujala? 

2 komentáre:

  1. mne sa zdá že ak k nám príde limitka,tak v drieme v stojane aj pol roka.všetci fotia híkajú a u nás mesiace to isté.teraz je tam čosi a predtým nejaký road trip.kašlem im na to

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nie je vždy pravda, po tej Road Trip boli ešte ďalšie, ktoré sa predali ako teplé rožky. Pred týmito dvoma bola limitka so štetcami, ktoré sa okrem jedného cestovného štetca predali za 2 dni a to nepreháňam, za dva dni boli preč, aby som zohnala všetky štetce čo som chcela musela som obehnúť tri rôzne predajne. Niekedy proste nevyberú dobré limitky, z iných sa však väčšina produktov predá za pár dní a zostane možno jeden produkt, ktorý ľudia nechcú. Skôr zostávajú limitky od Catrice, lebo to je drahšia značka a tiež sú nie vždy vyberané úplne najlepšie limitky. Na druhej strane nie všetky sú určené pre všetky krajiny a tak ďalej. Politika predaja sa robí kdesi v Nemecku, kde nemajú ani potuchy o tom, čo tu ľudia kupujú a pani čo pre nás vyberá limitky má často obmedzený výber, teda jej prácu by som určite robiť nechcela, lebo nikdy sa nedá vyhovieť všetkým. Písala to viac krát na FB stránke, ako výber limitiek prebieha atď.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...