streda 30. septembra 2015

Zimné Baby Lips v našich DM-kách a 101 drogérii

Dnes sme úplnou náhodou natrafili v DM-ke na úplne novučičký, nedotknutý stojan s novými balzamami na pery Maybelline Baby Lips Winter Delight, ktoré určite všetky dobre poznáte. O tejto zimnej edícii sme doteraz nezaznamenali žiadnu zmienku a je tomu tak asi hlavne preto, že táto edícia je zrejme určená pre európsky trh, minimálne zatiaľ sú v predaji napríklad v Anglicku.

Update!!!
Tieto úplne úžasné zimné Maybelline Baby Lips sme okrem DM objavili aj v 101 drogérii, kde sú dokonca lacnejšie. Zatiaľ čo v DM stoja 3,29 € v 101 drogérii ich kúpite iba za 2,19 €.



Dokopy táto zimná edícia obsahuje 4 druhy balzamov, no u nás sa v stojančekoch objavili iba tri. Balzamy sú balené po jednom v papierovo-plastovom obale. Balenie samotných balzamov je rovnaké ako pri základnej ponuke, no potlač je navyše ozdobená snehovými guľami, rukavicami a chráničmi na uši. 

11 Hot Cocoa

12 Sweet Apple

13 Sugar Cookie

Všetky tri balzamy, ktoré u nás dostať sú ochutené a jemne pigmentované. Zimné vône horúceho kakaa, jablka a koláčikov sú príjemné a jemne sladké. Najslabšiu pigmentáciu má balzam s vôňou kakaa, ostatné dva sú pigmentované trochu silnejšie.




Z objavenia týchto balzamov sa veľmi tešíme, je to prvý z produktov, ktorý nás na 100% naladí na tohtoročné Vianoce. Ak sa zapáčili aj vám a chceli by ste si ich kúpiť, tak sa určite čo najskôr vyberte do niektorej z DM-iek, my sme dnes plný nedotknutý stojanček našli hneď v dvoch predajniach, takže ich museli vyložiť práve dnes.

5 komentárov:

  1. Tak to doufam, ze budou i u nas. Chci ten susenkovy :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si koupila sweet apple, ale nejraději bych si pořídila dva zbývající, protože to balení je tak roztomilé!

    Evolution of smooth

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teraz cez víkend sme ich objavili aj v 101 drogérii, mali ich tam dokonca lacnejšie.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...