štvrtok 16. júla 2015

Maybelline Lash Sensational - review

Po prekvapení v podobe dobrej skúsenosti so špirálou Maybelline Rocket Volum' Express, ktorá sa skutočne na celom svete stala veľkým hitom a obľúbil si ju takmer každý, kto ju vyskúšal, sa na trhu objavila ďalšia celkom nová špirála Maybelline Lash Senstional, no a my sme ju samozrejme museli vyskúšať.

Takto pred dvoma rokmi som pri kupovaní Rocket bola trochu skeptická, pretože s Maybelline špirálami som dovtedy až také dobré skúsenosti nemala, no tento krát som nezaváhala ani na moment. Na otestovanie tejto novinky sme sa veľmi tešili, no a musíme priznať, že táto špirála sa nám páči ešte viac než Rocket.


V peknom staroružovom metalickom obale s čiernym písmom sa ukrýva jemne ohnutá gumenná kefka so štetinkami rôznej dĺžky. Vnútorný oblúk je pokrytý kratučkými štetinkami, ktoré sa smerom k vonkajšiemu oblúku predlžujú. S kefkou sa pracuje veľmi dobre, vnútorná strana s kratšími štetinkami je vhodná na nanášanie špirály a dlhšie štetinky sú zase vhodné na následné rozčesávanie a nanesenie špirály po celej dĺžke mihalníc.


Zloženie špirály je veľmi dobré. Špirála je počas prvých pár použití trochu vlhšia, no po to čo sa do nej dostane vzduch a trochu zhustne je to tá najlepšia špirála v širokom okolí. Nerobí hrudky, dá sa navrstviť a ľahko sa nanáša po celej dĺžke mihalníc, ktoré zároveň predĺži aj zhustí. Má super výdrž, počas dňa sa nedrobí ani nezbledne. Na odlíčenie treba použiť kvalitný dvojzložkový odličovač, ktorý ju rozpustí a nie rozdrobí, pretože síce nie je vodeodolná, no naozaj poriadne drží.

Túto špirálu kúpite asi v úplne každej drogérke, ktorá má stojan Maybelline. Cena je od 6,99 € vyššie. Nedávno som dokonca v stojane zahliadla aj jej novú vodeodolnú verziu, ktorá má rovnaké ružové metalické balenie, no so žiarivou modrou potlačou.

Celkovo sme s touto špirálou veľmi spokojné, jednoducho sa nanáša a vydrží v perfektnom stave počas celého dňa. Je to určite jedna z najlepších špirál, ktoré sa v tejto cenovej kategórii dajú kúpiť v našich obchodoch. Určite ju každej z vás odporúčame vyskúšať.

Naše hodnotenie  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...