pondelok 9. marca 2015

St. Ives scrubs - 3x review

Americkou značkou číslo 1 v scruboch je St. Ives, ktorá je populárna nie len medzi blogerkami, ale aj bežnými spotrebiteľkami. Najväčší úspech má určite marhuľový scrub na tvár, no veľmi dobré hodnotenia pravidelne dostávajú aj ostatné pleťové a telové produkty St. Ives. My sme sa na základe dobrých recenzií zásobili veľkými baleniami nie len toho najpopulárnejšieho marhuľového, ale aj ďalších dvoch pleťových peelingov.

Zohnať v našich končinách dobrý peeling je dosť problém, preto vám aj napriek tomu, že sa produkty značky St. Ives sa u nás bežne nepredávajú prinášame recenziu troch rôznych pleťových peelingov.

St. Ives – Fresh Skin Apricot Scrub
Najväčším klasikom spomedzi všetkých pleťových scrubíkov St. Ives je, ako som už vyššie prezradila, tento marhuľový. Obsahuje 100% prírodné peelingové čiastočky, ktoré pleť hĺbkovo čistia a rozdiel je cítiť okamžite po prvom použití. Pleť je jemnejšia, rozžiarená a svieža. Vďaka obsahu iba prírodných exfoliantov a dermatologicky testovanému hypoalergénnemu zloženiu bez sulfátov, parabénov a olejov nedráždi zdravú ani problematickú pleť. 



Po jeho použití nie je pleť začervenaná ani suchá a netvoria sa šupinky suchej odumretej kože. Peelingové zrniečka v tomto scrube sú hrubšie a drsnejšie. Jeho hlavnými zložkami sú marhule, kukuričná múka a vlašské orechy. Scrub má hustú krémovú konzistenciu a obsahuje veľké množstvo peelingových čiastočiek. Podľa informácií na obale by sa mal pre dosiahnutie najlepšieho výsledku používať 3 – 4 krát do týždňa, no keďže obsahuje drsnejšie čiastočky a pleť čistí skutočne intenzívne, v prípade citlivejšej pokožky a v kombinácii s inými vhodnými produktmi ho stačí používať 1 – 2 krát do týždňa.

Naše hodnotenie  


St. Ives – Blackhead Clearing Green Tea Scrub
Bojovníkom proti akné a čiernym bodkám je scrub so zeleným čajom. Aj tento obsahuje iba 100% prírodné peelingové čiastočky, ktoré účinne čistia upchaté póry od nečistôt a mastnoty, zmierňujú prejavy akné a bojujú proti jeho ďalšej tvorbe. Zloženie je hypoalergénne a dermatologicky testované, scrub neobsahuje sulfáty ani parabény. 




Hlavnými zložkami, ktoré čistia upchaté póry, zmierňujú prejavy akné, začervenanie a podráždenie pokožky sú výťažky zo zeleného čaju, olivový olej, výťažky z listov olivovníka, jemný piesok, ktorý pôsobí ako exfoliant a kyselina salicylová, ktorá bojuje proti akné. Scrub má zelenú farbu, príjemnú vôňu zeleného čaju, konzistencia je hustá s veľkým obsahom peelingových zrniečok, ktoré sú tvorené jemným pieskom dostatočne drsným na to, aby dôkladne vyčistil pleť. Hlavnou úlohou tohto produktu je boj proti akné, čistenie pórov a odstraňovanie prebytočného mazu, používať by sa teda mal podľa potreby.

Naše hodnotenie  

St. Ives – Nourished & Smooth Oatmeal Scrub + Mask
Scrubík a maska v jednom s ovsenými vločkami je najjemnejším z trojice, ktorú máme doma. Tento scrub s novou dvojitou formulou sa dá použiť ako klasický scrub a tiež ako hydratačná maska. Obsahuje 100% prírodné peelingové čiastočky, ktoré sú veľmi jemné a šetrne čistia aj tú najcitlivejšiu pleť. Výťažok z ovsených vločiek zase vyživuje a hydratuje suchú pleť. O šetrnosti k pokožke svedčí aj dermatologicky testované hypoalergénne zloženie bez olejov a parabénov. 




Scrub má redšiu krémovú konzistenciu s viditeľnými hnedými peelingovými čiastočkami a príjemnú vôňu. V prípade, že sa ho rozhodnete použiť ako masku, tak sa nanáša na suchú pleť, kde sa nechá 5 – 7 minút pôsobiť, následne sa jemne vmasíruje do pleti a opláchne. Tento produkt je určený na suchú a citlivú pleť, ktorá potrebuje extra dávku hydratácie a jemné zaobchádzanie.

Naše hodnotenie  


Aj keď sa tieto produkty nedajú zakúpiť u nás, tak sa za skutočnú predajnú cenu v obchodoch v USA dajú objednať z Amazonu a pri objednávkach nad 25,- či 35,- € (záleží od predajcu), je dokonca zadarmo poštovné až k nám na Slovensko. Scrub so zeleným čajom je ťažké nájsť s dodaním na Slovensko, no ostatné dva som našla priamo originál od St. Ives značky/predajcu, takže ak nakupujete aj cez Amazon, toto je pre vás určite tip na zaujímavú značku, ktorú u nás nedostať kúpiť. Linky som pridala priamo pod hodnotenia produktov.

A čo vy? Mali ste už možnosť vyskúšať niekedy značku St. Ives?

1 komentár:

  1. Svoj top píling na tvár som už našla (Lavera) a nemala som v pláne skúšať už žiadny iný, ale po tejto recenzii budem túžiť po týchto troch. Ani neviem, ktorý by som chcela vyskúšať viac. Ach, vyzerajú fantasticky. Inak, spomenula som si tu aj na svoj prvý píling, ktorý som si kúpila ešte kedysi na základke - bol s obsahom namletých marhuľových jadierok a bol to pre mňa dosť zaujímavý produkt.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...