nedeľa 1. marca 2015

LadyBox február 2015

Februárový valentínsky LadyBox nám opäť predstavil množstvo nových značiek a zaujímavých produktov. Štyri zo značiek sú pre nás úplne novinky a doteraz sme ich nepoznali, takže o to viac sa tešíme na vyskúšanie týchto produktov.


Head&Shoulders – Extra Thickening Tonic, 125 ml
Našim tajným želaním bolo, aby sa v LB objavovalo viac vlasovej kozmetiky, no aby to neboli iba šampóny a kondicionéry a to sa nám aj začalo plniť. Vo februárovom boxíku sme si našli plné balenie extra posilňujúceho a zhusťujúceho tonika od veľmi dobre známej značky Head&Shoulders. Toto tonikum je vhodné na každodenné používanie, nanáša sa na suché alebo vlhké vlasy v objeme maximálne 15 pumpičiek na celú hlavu. Tonikum sa aplikuje priamo na pokožku hlavy aby sa dostalo až ku korienkom vlasov, kde sa vmasíruje a nechá pôsobiť. Balenie tonika je celkom veľké a má praktický pumpičkový dávkovač. Konzistencia je trochu hustejšia, no nie gélová, tonikum sa po rozotretí na pokožke úplne vsiaklo a zanechalo ju úplne suchú bez akéhokoľvek povlaku. Čo ma však trochu prekvapilo je silná alkoholová vôňa resp. zápach, ktorý sa na vás vyvalí okamžite po rozotretí tonika, tá však našťastie do minúty úplne vyprchala.


Artégo – Easy Care Daily Conditioner, 25 ml
Druhým produktom na vlasy je klasický kondicionér od nám neznámej značky Artégo. Kondicionér je v cestovnom balení, no asi by som radšej prijala balenie v sáčku, lebo je veľmi hustý a bude problém dostať ho von z pevnej fľaštičky. Tento kondicionér patrí k tým produktom, ktoré sú šetrné k nám aj prostrediu, neobsahuje soli ani agresívne látky, je bez parabénov a nebol testovaný na zvieratkách. Kondicionér je šetrný k vlasom a je vhodný aj na časté používanie.


PostQuam – Color Trend Soft Touch Line Lipliner, Light Pink
Linka na pery od ďalšej nám doteraz neznámej značky nás tiež veľmi potešila. Páči sa nám aj staroružový odtieň, ceruzka sa však nachádzala v krabičkách aj v iných odtieňoch, videli sme napríklad sýto červenú. Linka je krémová a dobre pigmentovaná, vďaka skutočne jemnej konzistencii sa dobre nanáša, takže takto po prvom zhodnotení je to skutočne fajn produkt.




Beauty Bird – Fly High! Active Foot Gel, 75 ml
Aj keď kartička s informáciami uvádza veľkosť 50 ml a informáciu o testovacom balení, tak produkt v boxíku má 75 ml, takže by malo ísť o plné balenie produktu. Tento osviežujúci chladivý gél na nohy bude úžasným na leto, kedy budete vymýšľať ako sa schladiť v horúcom počasí. Gél má modrú farbu, je hustý a má príjemnú mentolovú vôňu.


Olay – Regenerist Daily 3 Point Treatment Cream, 7 ml
Olay – Regenerist Serum 3 Point Super Serum, 7 ml
Tento mesiac boli zaradené aj dve vzory anti-age produktov od značky Olay. Prvým je denný krém, ktorý redukuje vrásky v okolí očí, úst a na krku, vypína pleť, hydratuje ju a obnovuje jej pružnosť. Tento krém je hustý a prekrásne vonia, takže sa do jeho používania určite čoskoro pustím. Druhým produktom je super sérum, ktoré je skvelým doplnkom ku krému a je vhodné na použitie ráno aj večer. Sérum je krásne perleťové a tiež pekne vonia.


Green Energy Organics – Le Rituel Extra Doux Créme Gourmande Precieuse N. 5, 3 ml
Green Energy Organics – Le Rituel Extra Doux Infusion Yeux N. 5, 3 ml
Green Energy Organics – Le Rituel Extra Doux Soin Demaquillant N. 5, 3 ml
Testovací balíček troch produktov od nám úplne neznámej talianskej značky Green Energy Organics zahŕňa vzorku hydratačného antistresového krému, séra na okolie očí a sviežeho krémového čistiaceho mlieka. Vyskúšame a uvidíme.


Dara Bags – no. 4, 1 ml
Vyskúšať zaujímavú novú vôňu nie je nikdy na škodu, nám sa žiaľ táto kvetinová vôbec netrafila do vkusu. Vôňa je silno kvetinová a pripomína mi veľkonočnú voňavku.


V boxíku bol aj zľavový poukaz na zľavu vo výške 20% z nákupu na www.greenenergyorganics.cz


My sme boli s týmto boxíkom celkom spokojné, bol to síce skôr taký priemer, no až na voňavku určite všetky produkty využijeme.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek, ktoré sme v boxe mali je 38,95 €

2 komentáre:

  1. Celkem by me potesil.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíc se mi líběj ty vzorky Olay - mám od nich oční krém a je super, tohle musí být ještě lepší.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...