streda 4. februára 2015

Testujeme so Ziaja: zatočte s akné vďaka výťažkom z Manuka Tree

Nová línia prípravkov značky Ziaja nesie názov Manuka Tree a je určená všetkým tým, ktorých či už občas alebo pravidelne trápi výskyt akné. Hlavne zmiešaná a mastnejšia pleť zvykne byť na jeho tvorbu náchylnejšia. Aj keď takéto problémy viditeľne trápia hlavne tie mladšie ročníky, potrápiť vedia aj tie trochu staršie, no my to počas dňa vieme takmer dokonale zamaskovať make-upom. Ten však večer zmyjeme a počas dňa ukrytý problém je rovnako veľký ako bol ráno.


Za úspechom sa skrývajú výťažky z listov stromu MANUKA
Strom manuka (balmín metlatý) rastie v Austrálii, Tasmánii a na Novom Zélande a práve z jeho listov je získavaný olej, ktorý má antimikrobiálne, antimykotické, antialergické a protizápalové účinky. Produkty z línie Ziaja Manuka Tree, ktoré ho obsahujú šetrne čistia a ošetrujú nie len aknóznu, ale aj mastnú pleť. Línia Manuka Tree obsahuje 5 produktov, čiže celú radu starostlivosti o pleť od jemného cez hĺbkové čistenie až po dennú a nočnú starostlivosť.

My sme na testovanie dostali čistiace pleťové tonikum 200 ml a exfoliačný nočný krém 50 ml. Nie len tieto dva, ale aj ostatné produkty majú veľmi pekné, jednoduché balenie v kombinácii zelenej a bielej farby.

Ziaja Manuka Tree Purifying Astringent Face Toner
Ziaja Manuka Tree - adstringentné pleťové tonikum
Je to čistiace pleťové tonikum, ktoré sťahuje rozšírené póry, odstraňuje zvyšky make-upu a upokojuje prejavy akné. Tonikum je jemné k pleti a na rozdiel od mnohých produktov na akné vôbec neštípe. Má príjemnú sviežu, jemne sladkastú vôňu. Tonikum je vhodné na každodenné používanie ráno aj večer, určené je hlavne na mastnú a zmiešanú pleť. Má praktické balenie s rozprašovačom, vďaka čomu ho môžete nastriekať na vatový tampón, alebo po prekrytí očí dlaňou priamo na tvár. Nám sa osvedčil hlavne spôsob, kedy sme tonikum použili na dočistenie pleti prostredníctvom tampónu a následne sme ešte nastriekali jemnú vrstvu priamo na tvár, kde sme ju nechali zaschnúť a následne sme použili nočný krém z tejto rady.

Naše hodnotenie  



Ziaja Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream
Ziaja Manuka Tree - exfoliačný nočný krém
Testovanú dvojicu produktov dopĺňal tento exfoliačný nočný krém, ktorý je tiež určený na mastnú a zmiešanú pleť. Krémik pleť počas noci hydratuje a zároveň vďaka exfoliačnému účinku kyseliny mandľovej odlupuje odumretú vrstvu pokožky a regeneruje ju bez podráždenia a začervenania. Ako všetky prípravky z radu Manuka tree aj tento obsahuje antibakteriálne výťažky zo stromu manuka a glukonát zinku, ktorý sťahuje póry. Má krémovo-gélovú konzistenciu, je ľahký, ľahko sa rozotiera, dobre sa vstrebáva do pleti, po nanesení jemne chladí a príjemne vonia. Pre mastnejšiu pleť je vhodný na každodenné používanie, suchšiu pleť by však nemusel dostatočne hydratovať.

Naše hodnotenie  




Našu bežnú starostlivosť o pleť čo sa čistenia a nočného krému týka sme kvôli testovaniu vymenili za výrobky od Ziaja a s ich účinkom sme boli naozaj spokojné. Pleť čistili, predchádzali tvorbe vyrážok a ak sa aj nejaká sem tam objavila, tak aj rovnako rýchlo zmizla. Pravidelne používame aj pleťový peeling, takže určite niekedy rady vyskúšame aj ten z rady Manuka Tree, ktorý by bol určite dobrým doplnkom pravidelnej starostlivosti k vyskúšaným produktom.

Ďalšími produktami z línie Ziaja Manuka Tree Purifying sú:
Ziaja Manuka Tree – normalizačný čistiace gél, 200 ml
-    tento jemný čistiaci gél pokožku hĺbkovo čistí, upokojuje podráždenie a začervenanie, zároveň ju hydratuje a zjemňuje

Ziaja Manuka Tree – normalizujúci denný krém SPF10, 50 ml
-        je to denný krém s ľahkým zložením, ktorý znižuje tvorbu kožného mazu, redukuje čierne bodky a zabraňuje ich ďalšiemu vzniku

Ziaja Manuka Tree – hĺbkovo čistiaci pílingový krém, 75 ml
-        hĺbkovo čistiaci pílingový, ktorý prečisťuje póry a zabraňuje tvorbe čiernych bodiek

Oficiálnu stránku Ziaja Slovensko nájdete na facebooku https://www.facebook.com/ziajask a informácie o produktoch vrátane obrázkov, popisov a ingrediencií nájdete aj na stránkach Ziaja http://www.ziaja.sk/

Zástupkyni spoločnosti Ziaja ďakujeme za poskytnutie produktov na testovanie, opäť raz to bola zábava a super produkty!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...