štvrtok 29. januára 2015

LadyBox január 2015

Januárový zamrznutý LadyBox vyvolal opäť búrlivú debatu, ktorá sa týkala jeho obsahu, ktorý je zložený z už v minulosti umiestnených produktov. Boxík mal niekoľko rôznych zložení, takže nie každý bol rovnaký, no všetci sme dostali to, čo sme už raz v krabičke mali. Niektoré produkty sú fajn a ich opätovné zaradenie nám neprekáža, no nerozumieme napríklad umiestňovaniu produktov z dekoratívny, ktoré sa nedajú len tak ľahko minúť. Rozhodne sme od januárového boxu čakali viac a aj keď naše hodnotenie možno vyznie trochu kriticky, chceme poukázať hlavne na to, že aj boxík zameraný na dobre hodnotené produkty môže byť zostavený inak. Namiesto tých istých produktov mohli byť radšej umiestnené produkty od týchto dobre hodnotených značiek vo vôňach a odtieňoch, ktoré sme doteraz nevyskúšali. Ale poďme na to pekne po poriadku. K produktom, ktoré sa opakujú a je ich teda väčšina, pridám aj odkazy na edície LB, v ktorých boli umiestnené po prvý krát, tam nájdete aj bližší popis týchto produktov, nebudem sa predsa opakovať.


Na konci si určite pozorne prezrite zoznam toho, čo ponúkame na výmenu. Všetko nájdete aj na tomto odkaze: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/p/vymena-produktov-z-ladyboxu.html

Dermacol – Aroma Ritual Revitalizing Body Lotion Sicilian Pistachio, 200 ml
Telové mlieko od Dermacolu sa predáva snáď v desiatke rôznych vôní, takže v tomto prípade by sme skutočne uvítali inú „príchuť“. Aj keď nás toto telové mlieko nenadchlo, lebo je dosť riedke, no v inej vôni by sme aspoň uvažovali nad tým, že si ho necháme, takto ho ponúkame na výmenu.


Rituals – Yogi Flow Indian Rose & Sweet Almond Oil, 50 ml
V prípade sprchovej peny od značky Rituals je to už lepšie, keďže tento produkt sa nám veľmi páčil, no opäť by sme prijali možnosť vyskúšať nejakú inú variantu. Rituals tiež ponúka množstvo rôznych vôní, tieto peny sú populárne a keďže sa do rozpočtu na krabičku opäť vošlo pomerne veľké 50 ml cestovné balenie, tak nová vôňa by určite potešila veľkú väčšinu zákazníčok.


Colgate – Maximum Cavity Protection Fresh Mint, 75 ml
Zubná pasta sa vždy minie, Colgate je dobrá značka a výber pasty s ochranou pred zubným kazom bol tiež dobrý, pretože toho sa predsa všetci bojíme najviac, aby nám zubár pri prehliadke žiadne kazy nenašiel. Pasta neutralizuje cukrové kyseliny, ktoré sú príčinou tvorby zubných kazov, ďalej obsahuje vápnik a fluorid, ktoré zuby posilňujú a obnovujú zubnú sklovinu.


Catrice – Nude Illusion make-up, 010 Nude Ivory, 30 ml
V prípade umiestnenia plného balenia dobre hodnoteného make-upu je všetko v úplnom poriadku. Tento make-up je naozaj kvalitný, má ľahkú formulu a pôsobí veľmi prirodzene, pritom má dobré krytie. Opäť sme dostali aj ten správny odtieň, takže sme spokojné. Ak ste tento make-up náhodou ešte nevyskúšali, tak mu určite dajte šancu, pretože je skutočne dobrý a tak celkovo je to asi najlepší produkt z tohto januárového boxíku.


Sumita Beauty – Champagne Eye Shadow Pencil, 2,4 g
No a tu máme opäť produkt, ktorý kvalitou naozaj chválime, no prijali by sme nejaký iný odtieň. Dokážem pochopiť fakt, že nie každá má doma ďalších 10 krémových očných tieňov v najrôznejších farbách, takže sa takýto produkt dá minúť aj rýchlejšie, no keďže presne tento istý odtieň sme dostali pred troma mesiacmi, tak by väčšina z nás určite viac ocenila nejaký iný odtieň.


MeMeMe – Eye Line Eye pencil in Coal, 1,2 g
Čierna ceruzka na oči od MeMeMe nás veľmi nepotešila, pretože nepoužívane ani tú čo sme dostali pred viac než rokom. Ceruzka nie je veľmi dobre pigmentovaná a aj keď na ruku kreslí pekne, na očiach je to už horšie. Aj keď umiestnenie klasickej čiernej ceruzky je fajn, pretože to využije väčšina zákazníčok, tak nie som celkom presvedčená o tom, že práve tento produkt patril medzi tie najlepšie hodnotené. Značka MeMeMe nás však rozhodne očarila rúžmi, ktoré sme videli v niektorých iných variantách januárového boxíku.


Inglot – Freedom System Lip Gloss, odtieň 201, 1,8 g
V prípade lesku na pery od Inglot sa v boxíkoch nachádzalo viacero odtieňov, čo je v poriadku, no tu nás zase odrádza ten freedom systém a ten nás odrádzal aj pri jeho prvom umiestnení. Vôbec mi neprekážajú takéto tiene či blushe, ale lesk na pery, na ktorý sa nalepí čokoľvek v okolí 2 metrov... nie. Ten prvý aj tento zostanú neotvorené, kým nám nepríde z eBayu magnetická paletka, ktorú sme si museli objednať kvôli tomu, že ich chceme používať.


Guenerve – balíček pre formovanie postavy, 3 x 20 ml
Balíček pre formovanie postavy je OK. Aj predtým a aj teraz boli umiestnené skutočne veľké 20 ml vzorky z celého 3 krokového systému, takže po tejto stránke sme spokojné.


Barefoot SOS – Dry + Sensitive Face & Body Rescue Cream, 5 ml
Aj vzorka krému od Barefoot už bola, no keďže je to iba vzorka, tak oceňujeme, že opäť má pomerne veľké objem a to nie iba napísaný na obale, ale aj v skutočnosti.


Egyptian Magic – All Purpose Skin Cream, 3 ml
Toto je novinka a my sme vzorku tohto krému doteraz nikdy v LB nemali a ani z iného zdroja. Ide o poriadne hustý krém, ktorý je vyrobené podľa starodávnej egyptskej receptúry. Hmm, možno z nás všetkých po jeho použití budú Kleopatry. A teraz úplne vážne, krémik veľmi rady vyskúšame.


V boxíku bola umiestnená aj propagačná kartička Brandnooz boxu, čo je vlastne obdoba LadyBoxu ibaže plná jedla. Na kartičke je propagačný kód na zľavu 40% z objednanie jedného boxu. My túto zľavu nevyužijeme a preto sa s vami o ňu chceme podeliť. Letáčik neobsahuje informáciu, či je kód platný iba na jedno použitie alebo na viac, preto vám neviem zaručiť jeho funkčnosť pre všetky.


Ako som na začiatku spomínala mám tu hneď aj zoznam niekoľkých vecí na výmenu, ktoré sme vybrali z januárového boxu, pretože ich určite nevyužijeme. Ide o telové mlieko Dermakol, ceruzku Sumita Beauty a čiernu linku MeMeMe. Viac o výmene nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/p/vymena-produktov-z-ladyboxu.html


A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 48,23 €

Hodnota tohto boxíku bola pomerne vysoká, pritom všetky plné balenia, cestovné balenia aj vzorky mali hodnotu od minimálne cca 36,- Kč až po 369,- Kč. Tomuto boxíku naozaj z nášho pohľadu chýbalo to, že produkty sa opakovali aj čo sa vôní a odtieňov týkalo. Dostať rovnaký produkt je OK, no dostať ešte aj tú istú farbu či vôňu... to už až taká zábava nie je. 

1 komentár:

  1. Tak koukám, že by mě to nepotěšilo. Takže se raduji, že jsem nekoupila a vám děkuji za bezva článek :)
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...