utorok 23. decembra 2014

LadyBox december 2014

Stále netrpezlivo očakávame náš Gold balíček, ktorý sa kuriérom nejako podarilo stratiť a zatiaľ vám prinášame článok o decembrovej edícii LadyBoxu, ktorá bola zabalená v prekrásnej červenej krabičke s vločkami. Decembrový boxík obsahoval dva plné produkty, tri cestovné balenia a tri vzorky, takže toho bolo celkom dosť, navyše sme tento mesiac mali aj bonus za predplatné, ktorý nás tiež milo prekvapil.



Figs&Rouge - French Vanilla Hand Cream, 80 ml
Plné balenie krémiku na ruky s vanilkovou vôňou bol jednou z nápovedí k tomuto boxu a veľmi sme sa naň tešili, keďže sme už krémik tejto značky vyskúšali aj predtým a boli sme s ním veľmi spokojné. Krém má husté zloženie, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva do pokožky rúk a zanecháva ich nádherne jemné bez mastného pocitu. Zloženie je obohatené o kakaové maslo a antioxidanty.


E style - Kajal Eye Liner, 01 White, 1,6 g
Biela kajalová ceruzka sa nám aj celkom hodí, takže nás potešila viac než čierna či hnedá. Ceruzka je krémová, dobre kreslí, ale rozmazáva sa. Určite však pre ňu nájdeme využitie.



Color Club - Professional Nail Lacquer, 738 Rubies & Pearls, 7 ml
Miniatúrka laku značky Color Club tiež patrila k avizovaným produktom. Lak sa nám ušiel vo veľmi peknom červenom ligotavom odtieni, ktorý priam kričí „Vianoce“. A keďže červených lakov na nechty nikdy nie je dosť, takže určite ho čoskoro aj vyskúšame.


Aubrey - Body Spritzer Almond Bliss, 30 ml
Voňavý parfumovaný sprej s organickými zložkami a vegánskym zložením, ktorý môžete použiť ako osviežujúci sprej na pokožku, ako aj na prevoňanie vlasov. Sprej sme dostali v mandľovej vôni, ktorá je dosť sladká. Sprej sa rýchlo vstrebe do pokožky, nezanecháva ju mastnú a pri nanášaní primerane tenkej vrstvy ani lepkavú.


Schwarzkopf Professional - Blondme Keratin Restore Blonde Mask, 30 ml
Na základe dostatku hlasov na facebooku bolo do boxíku zaradené aj cestovné balenie obnovujúcej kúry na vlasy od značky Schwarzkopf. Je to keratínová hĺbkovo regeneračná obnovujúca kúra určená na blond vlasy, ktorá však rozhodne neublíži ani vlasom inej farby. Blond vlasom prinavracia stratený lesk a tmavé vlasy zase zjemňuje. Značku Schwarzkopf Professional používa aj naša kaderníčka a považujeme ju za veľmi kvalitnú, takže sa na vyskúšanie tejto masky už teraz tešíme. Produkt navyše tak ako aj všetky ostatné od Schwarzkopf pekne vonia.


Skin&Co - Truffle Therapy Serum, 5 ml
Opäť viac prázdna ako plná vzorka od značky Skin&Co. Tento krát ide o hľuzovkové sérum, ale z toho jedného či dvoch použití asi veľa účinku nebude. Všeobecne s takýmito vzorkami veľmi spokojné nie sme, pretože výrobca pošle 5 ml tubičky, ktoré sú takmer prázdne... to už sú lepšie sašetky, kde je toľko produktu, koľko tam má byť.


Crea-m - testovací balíček, 5 vzoriek
V testovacom balíčku značky Crea-m sa nachádza 5 rôznych sašetkových vzoriek s objemom 2 alebo 7 ml, čo je celkom fajn. Krémy majú nápadité názvy a dosť sme na ne zvedavé. V našom testovacom balíčku sa nachádzali nasledovné vzorky:
Sun shine in the sky and briliant people shine on earth. – Skin brightening cream, 2 ml
Be kind to everyone, including yourself. – Sensitive skin cream, 2 ml
Keep far away from radicals! – Revitalizing cream, 2 ml
The older, the smarter. – Antiaging serum, 2 ml
We are pieces of stone sculpted by ourselves. – Bust remodelling gel, 7 ml



Mythos - Body Milk, 7 ml
Ďalšia vzorka je od značky Mythos a je to telové mlieko s výťažkami z olív a aloe vera, bambuckým maslom a vitamínom E. Krém by mal prirodzene hydratovať pokožku, zjemňovať ju a dodávať jej pružnosť. Telové mliečko je bez obsahu parabénov, minerálnych olejov, silikónu, syntetických farbív a iných vecí, takže určite to bude zaujímavý produkt.


W7 - Perfect Eyes, Sandy, 1,2 g
Tieto mono očné tiene sme dostali ako darček k predplatnému. Značka W7 sa už v LB objavila, no nespomínam si na tieto tiene, takže konečne je opäť ako darček za predplatné produkt, ktorý už predtým každý nedostal. Presne takéto by darčeky za predplatné totiž mali byť, od značiek, ktoré už v boxe boli, no pritom by to mali byť produkty, ktoré neboli súčasťou niektorého vydania krabičky. Navyše sa nám skutočne páči aj samotný zlatistý odtieň, ktorý určite využijeme.



S touto krabičkou sme boli dosť spokojné, patrí k tým najlepším za rok 2014, takže si za ňu od nás LB zaslúži pochvalu. Páči sa nám hlavne krém na ruky, lak a maska na vlasy.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 33,18 € (do hodnoty som nerátala vzorky Crea-m, pri ktorých nebola uvedená cena)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...