streda 23. júla 2014

Testujeme: Essence Lash Princess Volume Mascara

Tento krát máme možnosť otestovať najnovšiu špirálu od Essence v prekrásnom princeznovskom balení. Essence Lash Princess Volume Mascara sa do predaja dostane až v auguste a u nás zrejme až na jeseň aj s ostatnými novinkami.


Nápadité balenie
Balenie špirály je naozaj veľmi pekné. Tvarovaná fľaštička je celá čierne s ružovou potlačou, vrchnáčik má tvar podobný novým baleniam lakov. Vrchnáčik je namiesto obyčajnej potlače ozdobený vzormi, ktoré sú pogumované a vystupujú z neho.


Kobra kefka
Podľa uvedeného oficiálneho popisu má špirála špeciálne tvarovanú „kobra kefku“, ktorá má byť zárukou dokonalého nalíčenia všetkých rias. Kefka je naozaj dobrá, štetinky má tvrdšie, takže dobre rozčesávajú a poradia si tak s krátkymi ako aj dlhými a hustými riasami.


Pre všetky prekrásne princezné
Síce neviem ako prišli na to, že by mala byť extra objemová, no každopádne je veľmi dobrá. Podľa mňa je to taká zlatá stredná cesta medzi zhustením a predĺžením rias. Konzistencia špirály je tak akurát, ani príliš mokrá, no ani preschnutá a na kefke sa jej po otvorení drží primerané množstvo. So všakovakou pozahýbanou kefkou sa dá dobre pohrať aj s neposlušnými riasami, nehrudkuje, nezlepuje a počas dňa sa ani nemrví. V pohode bez zlepenia a hrudiek sa hneď za sebou bez nutnosti preschnutia dajú naniesť dve vrstvy pre výraznejšie nalíčenie.

Naše hodnotenie  

7 komentárov:

  1. Vypadá skvěle :-)
    Xoxolucyfashion.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už len kvôli baleniu juchcemvyskúšať.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To balení se tedy opravdu povedlo!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj mne prišla táto riasenka. Som s ňou celkom spokojná a pokrútená kefka vie byť fakt užitočná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno tá kefka je naozaj super, táto špirála sa im podľa mňa dosť vydarila :)

      Odstrániť
  5. To balenie je úplne dokonalo-úžasné a kefka vyzerá dosť zaujímavo :) Ak bude u nás na trhu tak si ju určite kúpim :)

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala by byť v jesenných novinkách, teda dúfam. Toto mala priamo nemecká stránka Essence promo akciu, že posielali na vyskúšanie.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...