piatok 25. júla 2014

LadyBox júl 2014

Júlová krabička bola avizovaná ako festivalová, preto som bola na jej obsah naozaj veľmi zvedavá. Objavilo sa v nej niekoľko zaujímavých produktov aj v LadyBoxe doteraz nepredstavených značiek, takže v konečnom súčte to bola tento mesiac celkom vydarená krabička a hlavne celá voňavá vďaka ručne vyrábanému mydielku, ktorého vôňa ma prekvapila hneď po jej otvorení.


Le Chaton – Výživná tvarohová maska s medom, 100 g
Presne túto istú masku sme už v LB mali pred vyše rokom, boli sme s ňou veľmi spokojné, no kvôli jej veľkému objemu ju bolo skutočne ťažké minúť. Maska obsahuje tvaroh a maslo z kozieho mlieka, včelí med a vitamín E. Maska má výborné regeneračné a hydratačné vlastnosti, neoplachuje sa a je vhodná pre všetky typy pleti. Táto krémovo mliečna maska s tvarohovými hrudkami upokojuje napnutú pleť a podľa odporučenia výrobcu by sa mala používať 1 až 2 krát týždenne.
Viac o tejto maske si môžete prečítať v našich aprílových empties: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/empties-april-2014.html


Rexona – Maximum Protection Confidence, 45 ml
Tomuto novému trendu krémových antiperspirantov sme zatiaľ nepodľahli. Názory v recenziách sú veľmi odlišné, aj keď na adresu Rexony prevládajú skôr tie pozitívne, stále ma na tej krémovosti čosi odrádza. Z minulosti mám skúsenosti s bielymi a žltými škvrnami na oblečení a totálne zničenými tričkami. Podľa informácií na obale by sa však tento konkrétny mal používať večer aby sa jeho účinné zložky vstrebali do pokožky a účinkovať by mal počas celého nasledujúceho dňa a teda až do 48 hodín. Hmmm... vyskúšame a dáme vám vedieť.


Swisso Logical – Day Cream, 5 ml
Aj vzorku tohto krému sme už mali možnosť vďaka LB vyskúšať. Keďže sme s ním boli spokojné, tak jeho opätovné zaradenie hodnotíme pozitívne. Krém by mal pleť regenerovať a hĺbkovo hydratovať, vlastne tak nejak podobne ako väčšina krémov.


Keims – Hand Care Red Tea & Mimosa, 3 ml
Keims – Body Care Olive & Shea Butter, 3 ml
Keims – Face Care Ylang Ylang & Hamamelis, 3 ml
Keims – Face Care Peppermint & Macadamia, 3 ml
Priznávam, že o tejto značke som doteraz vôbec nepočula, takže LB má za tento boxík ďalšie plus. Ide o španielsku kozmetiku, ktorá kombinuje prírodné zložky a najnovšie vedecké poznatky, vďaka čomu vyrába maximálne účinné produkty s čisto prírodným zložením. V balíčku boli vzorky antiageing krému na ruky, hĺbkovo hydratačného telového masla, čistiaceho pleťového gélu a revitalizačného denného krému.


Merci Handy – Handy Flower Power antibakteriálny gél, 30 ml
Takýto antibakteriálny gél na ruky v kabelkovom balení určite poteší, dokonca aj príjemne vonia, takže rady vyskúšame.


Soaphoria – Romantic Rose mydlo, 25 g
Vzorka ručne vyrábaného prírodného mydla prevoňala celú krabičku. Mydielko obsahuje prírodné výťažky a esenciálne oleje a ja sa na jeho vyskúšanie už veľmi teším.


MeMeMe – Elektra Satin Lip Cream, odtieň 07 Hot Magenta
Tento produkt sme si vybrali ako kompenzáciu na nezrovnalosti v minulej krabičke. Síce sme tento rúž už dostali, no v inom odtieni a nás lákala aj táto výrazná farba, možnosť vybrať si ho nás potešila. Rúž má naozaj príjemnú krémovú konzistenciu, výbornú pigemntáciu a jemnú sladkastú vôňu. Ak budete niekedy rozmýšľať či ho vyskúšať, tak určite odporúčame.




Tento boxík bol v porovnaní s tým minulomesačným lepší, no ako skutočne verné zákazníčky sme v ňom našli aj dva produkty (masku a krém na tvár), ktoré sme už v boxe mali aj predtým. Keďže však ide o produkty, s ktorými sme boli spokojné, nie je to až taký problém.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 27,05 € + rúž MeMeMe

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...