štvrtok 1. mája 2014

Mixa Soothing Toner, Mixa Bi-phase Cleanser - review

Značka Mixa nám bola sympatická už od momentu ako vstúpila na náš trh a dostala sa do nášho povedomia. Je akousi lacnejšou a dostupnejšou alternatívou francúzskej lekárenskej kozmetiky v porovnaní so značkami ako Bioderma, La Roche-Posay, Avène a mnohými ďalšími. Nás zaujalo hneď niekoľko výrobkov, z ktorých pár sme už vyskúšali a na ďalšie sa ešte len chystáme. Dnes vám prinášame recenziu na dva produkty a to Soothing Toner a Bi-phase Cleanser.

 
Mixa Soothing Toner 
Je to pleťová voda vhodná aj pre citlivú pleť. Jej zloženie s deionizovanou vodou je obohatené o výťažky z ruže. Je hypoalergénna a neobsahuje parabény ani alkohol. Je vhodná na použitie ráno aj večer, pleť čistí a tonizuje. Je osviežujúca a po jej použití pokožka nezostáva lepkavá, ale ani suchá, či napnutá. Má tiež jemnú sviežu vôňu, pripomínajúcu aloe. Jej praktické balenie s pumpičkou tiež veľmi oceňujeme.

Naše hodnotenie: 

Mixa Bi-phase Cleanser 
Tento dvojfázový odličovač očného make-upu si poradí aj s vodeodolnou špirálou. Má dve viditeľné zložky: olejovú a vodnú, jeho zloženie však na pleti nezanecháva mastný povlak. Očný make-up dokonale rozpúšťa a odstraňuje, nie je teda potrebné ho z očí drhnúť a tým ich dráždiť. Neštípe, je ideálny aj pre citlivé oči a viečka. Taktiež je obohatený o upokojujúci výťažok z ruže, je hypoalergénny a neobsahuje parabény či alkohol. Dovolím si tvrdiť že je to najlepší dvojfázový odličovač očného make-upu aký sme kedy vyskúšali.

Naše hodnotenie: 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...