pondelok 26. mája 2014

LadyBox máj 2014

Májové vydanie LadyBoxu opäť obsahuje kopu zaujímavých produktov, niekoľko nových, doteraz v LB neumiestnených značiek a tiež sladký čokoládový bonus. Najväčším ťahákom jarnej edície bol určite tekutý rozjasňovač od značky MeMeMe, na ktorý sme sa tešili aj my.


MeMeMe – Beat the Blues Illuminator & Highlighter, odtieň Oyster Gold, 12 ml
Tekutý rozjasňovač bol v boxíkoch umiestnený vo viacerých odtieňoch, nám sa ušiel ten do zlata s názvom Oyster Gold. Rozjasňovač má krásny zlatý sheen, dobre sa rozotiera a na pokožke zanecháva tenkú lesklú vrstvu. Sme zvedavé aké bude mať vlastnosti pri nanášaní na make-up kedy sa tieto druhy rozjasňovačov zvyknú zle rozotierať a robiť mapy, no nebudeme predbiehať. Zo samotného produktu sa veľmi tešíme a pre nás to bol rozhodne top produkt tohto boxu.




Alva – Green Equinox, odtieň 01.1 Sparkling Harmony, 2,25 g
V zlatom tóne sa nesie aj náš druhý produkt. V tomto prípade ide o minerálny pigment od nemeckej značky Alva s prírodným zložením. Odtieň bol personalizovaný a nám sa ušiel už spomínaný zlatý odtieň, ktorý je naozaj krásny a využiteľný. V pigmente sa nenachádzajú žiadne veľké trblietavé čiastočky, je naozaj na jemno pomletý, takže napríklad náš odtieň sa dá použiť ako tiene aj ako rozjasňovač.




Ziaja – Jemný odličovač očí, 120 ml
Tento konkrétny odličovač sme ešte neskúšali, no mali sme už jeho verziu s dvojfázovým zložením určenú na vodeodolný make-up, s ktorou sme boli spokojné. Jemná variana vhodná aj pre citlivé oči je bez parfemácie a jej zloženie je bez obsahu parabénov. Určite ho rady vyskúšame.


XHEKPON – Crema, 10 ml
Tak toto je pre nás úplne neznáma značka. Vzorka krému na nás pôsobí ako z lekárne, no v Španielsku odkiaľ táto kozmetika pochádza je vraj veľkým hitom, takže sme veľmi zvedavé. Tento regeneračný a hydratačný krém s kolagénom je určený na tvár, krk a dekolt. Krém by mal pri pravidelnom používaní predchádzať starnutiu pleti.


Lavera – Hydratačné sérum na čistenie pórov, 1 ml
S produktmi od bio značky Lavera sme sa v LB už stretli aj v minulosti. Tento krát sme si v boxíku našli vzorku, ktoré som podľa stručného popisu identifikovala ako nejaké sérum na čistenie pórov s výťažkami z bio mäty a bio lopúcha, ktoré je určené na mastnú pleť.


Bel – Odličovacie tampóny s mikrovláknom, 75 ks
Tieto tampóny sme už mali a keďže sú lisované, tak voči nim nemáme žiadne výhrady.


Passion – Matcha, 30 g
Tak takéto čokoládové bonusy by sme si vedeli v boxíku predstaviť aj častejšie. Belgická čokoláda s japonským zeleným čajom Matcha sú naozaj zaujímavou kombináciou a už sa tešíme ako túto zelenú maškrtu ochutnáme.


Tento mesiac nás väčšina produktov naozaj potešila, naj bol určite rozjasňovač a čokoláda, no určite využijeme aj odličovač, pigment a rady vyskúšame aj španielsky zázračný krém.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 22,97 €

4 komentáre:

  1. jeej,tentoraz sa mi LB naozaj paci.rozjasnovac,tien,odlicovac super a najviac si ma nalakala na tu cokoladku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej tento box bol naozaj vydarený, bolo v ňom dekoratívna kozmetika, no potešil aj odličovač, krémik v celkom slušnej veľkosti a samozrejme zlatý klinec bola tá čokoláda :)

      Odstrániť
  2. vidim ze v odtienoch ste mali to co ja akurat Ziaju som mala zelenu miceralku olivovu :) inak tiez sa mi to pacilo velmi toto majove vydanie :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tú micelárku závidíme, lebo tú sme si priali viac než ten odličovač, ale však aj odličovač sa minie raz dva. Ten pigment aj rozjasňovač sú super a tieto zlaté odtiene boli asi najkrajšie zo všetkých, teda my už tekutý rozjasňovač v ružovej farbe máme, preto sme chceli ten zlatý, takže to nám vyšlo :)
      Veru súhlasíme, májová krabička sa im vydarila a už sa nevieme dočkať júnovej, snáď bude nejaký dobrý opaľovací krém alebo niečo iné, čo sa hodí na leto.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...