štvrtok 24. apríla 2014

Covergirl Clumpcrusher - review

Síce som v USA chcela vyskúšať množstvo produktov, táto špirála bola úplne na vrchu siahodlhého zoznamu a musím povedať, že som hneď po jej prvom použití pochopila, prečo bol okolo nej taký rozruch. A čo viac, rovnaký názor na ňu mám aj po niekoľkomesačnom používaní.

Covergirl Clumpcrusher je špirála vhodná na každodenné líčenie, vyzerá veľmi, naozaj veľmi prirodzene, ako je už z názvu jasné nehrudkuje, má ohnutú pevnejšiu gumenú kefku, s ktorou sa dobre riasy prečesávajú a oddeľujú. Špirála nie je príliš mokrá ani príliš suchá, dobre sa vrství a riasy ani pri nanesení viacerých vrstiev nezlepuje. S menšou ohnutou kefkou sa dobre pracuje a riasy sa veľmi ľahko prečesávaj od korienkov až po končeky, dobre sa s ňou pracuje aj na dolnom viečku.


Táto špirála je skôr objemová, takže extra dĺžku od nej neočakávajte. Prirodzene zväčší objem rias, no pri dĺžke sa musíte buď spoliehať na vlastný potenciál alebo ju skombinovať s nejakou inou predlžujúcou.


Špirála vydrží na riasach celý deň a síce sa výrazne nemrví, sem tam sa maličká omrvinka na líci nájde, no vzhľad samotných nalíčených rias sa nemení. Jej zloženie je počas dňa dokonale suché, takže špirála sa nerozmazáva.


Táto špirála sa aj veľmi ľahko odličuje. Mám pocit, že by si s ňou poradila aj obyčajná voda. Preto ju zvyknem používať keď už ráno viem, že večer budem lenivá trápiť sa s dákou inou ťažšie sa odstraňujúcou špirálou.

Špirála je v odtieni black síce čierna, no veľmi prirodzená. Nemá nádych do modra ani hneda, pre tie zvyknuté na čierno-čierne riasy je v ponuke aj v odtieni very black, ktorý má sýtejšiu čiernu farbu.


Túto špirálu hodnotíme veľmi dobre, hlavne na bežné každodenné líčenie je ako stvorená, lebo sa s ňou ľahko a rýchlo pracuje, vďaka možnosti navrstvenia sa môžete samé rozhodnúť, ako výrazné riasy by ste v ten daný deň chceli mať a navyše sa veľmi ľahko odličuje. Odporúčame ju aj tým z vás, ktoré uprednostňujú jemnejšie prirodzené líčenie, pretože špirála vyzerá dobre aj sama o sebe, prípadne s linkou alebo iba s jemnými tieňmi. Jediné čo by sme trochu vytkli je sem tam malý odlúpený kúsok, ktorý pristane priamo na líci, ale to je asi daň za prirodzený vzhľad.

Naše hodnotenie  


Aj keď značku Covergirl u nás nemáme, jej materská značka MaxFactor svoju verziu tejto špirály ponúka už aj u nás. V našich obchodoch ju nájdete v purpurovom obale a pod názvom Clump Defy. Síce sme ju ešte nevyskúšali, no určite bude rovnako dobrá ako je tá v zelenom obale od Covergirl.

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...