pondelok 31. marca 2014

LadyBox marec 2014

V piatok sme nedočkavo čakali na marcový LadyBox, no ten neprišiel, tak sme sa k nemu dostali až dnes. Na bioboxík sme sa síce netešili až tak ako na iné, lebo na tom aby bola kozmetika bio, vegánsky, 100% prírodná a podobne nám až tak veľmi nezáleží, no po ohlásení značiek ako Dr. Hauschka a Urban Veda sme sa začali tešiť o niečo viac.


Yves Rocher – Hydra Végétal Eau Micellaire Hydratante 2 en 1, 200 ml
Síce toto nie je biokozmetika, no táto konkrétna micelárka obsahuje rastlinné výťažky, javorový cukor a bio agáve, ktoré napomáhajú k hydratácii a regenerácii pleti. Táto micelárka by mala pleť odličovať, tonizovať, rozjasňovať a zbavovať nečistôt. Má príjemnú veľmi jemnú vôňu a je trošku lepkavá. Navyše je tento produkt bez obsahu parabénov, minerálnych olejov, farbív a silikónu. Takýto produkt neurazí a keďže micelárky a toniká máme rady, tak sa u nás určite nestratí.


Lavera – All-round cream, 25 ml
Hustý univerzálny krém s organickým bambuckým maslom a výťažkom z mandlí pokožku intenzívne hydratuje a vyživuje. Vôňa tohto krémiku je taká bio, pripomína mi rôzne bylinky, no zdá sa, že sa pomerne rýchlo vytráca. Napriek tomu, že je krém hustejší, dobre sa rozotiera, pomerne rýchlo sa vstrebáva a na pokožke nezanecháva mastnú vrstvu.


Urban Veda – Radiance Day Cream, 10 ml
Urban Veda – Daily Radiance Facial Wash, 20 ml
Oba tieto produkty nás hneď zaujali svojou vôňou. Na to, že ide o vegánske produkty, ich vôňa je veľmi príjemná a zaujímavá. Toto nás hneď veľmi potešilo, takže sa na vyskúšanie oboch produkty tešíme. Pekné je aj balenie produktov s potlačou.

Denný krém prirodzene rozjasňuje pleť, podporuje regeneráciu buniek a zjednocuje tón pleti. Obsahuje bylinné extrakty a ovocné enzýmy.

Čistiaci gél obsahuje výťažky z nechtíka, koriandru a papáje, vďaka ktorým pleť čistí, rozjasňuje a hydratuje.


Raw Gaia – Organic Shea Body Butter, 15 ml
Pre nás najväčším sklamaním tohto boxíku bolo, že sme patrili práve medzi tie zákazníčky, ktoré si v ňom našli namiesto avizovaného produktu Dr. Hauschka maslo od Raw Gaia. Samotný produkt, ktorým je vysokokvalitné organické bambucké maslo s marhuľovým olejom, je pomerne zaujímavý a rady ho vyskúšame, no nepáči sa nám, že sme ho dostali na úkor produktu v plnej veľkosti. Síce sa v sprievodnom liste píše, že ide o plné balenie, na obale je jasne napísané, že ide o „trial size“ a tiež podľa uvedeného e-shopu má mať plné balenie 90 g. V nepomere bola aj hodnota výrobkov, zatiaľ čo produkty Dr. Hauschka mali hodnotu cez 500 Kč, hodnota cestovného balenia masla Raw Gaia, je iba 199 Kč. Hodnota výrobkov by sa vyrovnala, keby bolo maslo umiestnené v 90 gramovom balení, ktoré má rovnakú hodnotu ako plné produkty Dr. Hauschka.


Figs & Rouge – Aloe & Mint Balm, 17 ml
Ako darček k predplatnému sme dostali 100% organický balzam od preslávenej značky Figs & Rouge. Presne takýto istý balzam aj v tejto „príchuti“ sme už raz v LB mali, no ako darček k predplatnému je to super produkt a potešil nás.


Weleda – Upokojujúce telové mlieko, 2 x 4 ml
Telové mlieko obsahuje bio kokosový a sezamový olej a výťažky zo vzácnych byliniek. Mliečko podporuje prirodzenú funkciu pokožky, hydratuje ju a má príjemný chladivý účinok.


Kivvi – Day Cream, 1,5 ml
Denný krém vyrobený zo 100% prírodných zložiek je vhodný aj pre veľmi precitlivenú pleť. Obsahuje olej z kríka maliny, jablkový extrakt a komplex vitamínov. Pleti dodáva mladistvý vzhľad a redukuje známky jej starnutia.


Salcura – Antiac Daily Face Wash, 3 ml
So sprejom od značky Salcura dokonca z rovnakej rady sme boli veľmi spokojné, takže na túto vzorku čistiaceho gélu sa veľmi tešíme. Hĺbkovo čistiaci gél prospieva pleti náchylnej na akné a čierne bodky. Gél je vhodný na každodenné použitie, pre všetky typy pleti a má neutrálne pH.


Tento boxík nás sklamal aj potešil, síce sme nakoniec nedostali možnosť vyskúšať plný produkt od Dr. Hauschka, príjemne nás prekvapili produkty Urban Veda a tiež darček k predplatnému. Taktiež dúfame, že po tohtomesačnej bio edícii sa budúci mesiac vrátia aj krásne farebné škatuľky. Balenia aj sprievodný list sa dobre hodili k bio téme, no už sa tešíme na ďalšiu novú krabičku do zbierky.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 31,03 €

8 komentárov:

  1. Ten balzam vyzerá super! No tento lady box ma až tak nezaujal :/

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslíš ten Figs & Rouge? Inak on síce vyzerá super aj je super, no vôňa je taká trochu no... nevonia nijak lákavo :/
      Ale ako darček k predplatnému nás potešil, myslím že to dopredu aj avizovali, že v marci bude tento balzam ako darček, no trošku sme dúfali, že bude dáka iná varianta.

      Odstrániť
  2. Škoda, že jsme si ho neobjednala. :)) Jinak kosmetika Kivvi je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak v tom prípade sa tešíme na vzorku toho pleťového krémiku :) podľa obrázka na kartičke tá kozmetika vyzerá naozaj luxusne :)

      Odstrániť
  3. Celkom o ničom ladybox, podľa mňa. Inak Yves Rocher je prírodná kozmetika, nie? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie som si istá, na obale to nikde nie je vyslovene napísané, že by šlo o prírodný produkt, na obale tiež nie je uvedené, že by táto kozmetika bola držiteľom niektorého z vegánskych, bio, 100% prírodných a iných certifikátov... taktiež vyjadrenie na ich stránke je nejasné, je to proste bežná kozmetika. Nám to neprekáža, že nie je bio, nepotrpíme si na to, no na rozdiel od všetkých ostatných produktov jej naozaj chýba aspoň jeden z certifikátov, ktoré zrejme produkty v tomto boxe mali obsahovať.

      Odstrániť
    2. ja zase viem, že je to rastlinná kozmetika :) ale tiež si nie som istá, že či je 100% bio, ale tie výťažky tam určite sú.
      tiež si nepotrpím, ale po rokoch skúšania makeupov sú tie z yves rocheru jediné, ktoré mi nerobia z pokožkou tváre problémy :)

      Odstrániť
    3. Veď jasné, výťažky z rastlín obsahuje, ale rozhodne nie je bio ani 100% prírodná. Máme napríklad jedno telové mlieko YR a je v ňom kopa parabénov a inej chémie.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...