piatok 28. februára 2014

Sally Hansen Insta-Dri Top Coat

Áno to je on, ten nedávno spomínaný super rýchlo schnúci top coat, ktorý dostať aj u nás. Síce aj tento je Made in USA, ale na rozdiel od Seche Vite (review nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/legendarny-seche-vite-funguje.html) ho dostať aj u nás a to v každej DM-ke. Nové stojany kozmetiky Sally Hansen sa v DM-kách objavili asi pred rokom, kedy sa ponuka rozšírili z farebných aj na množstvo top a base coatov, vyživujúcich lakov, starostlivosť o nechtovú kožičku... atď.

Vyskúšať  niečo z tejto rady nám však napadlo až nedávno, keď som raz prešla okolo stojana a zdalo sa mi, že som tam zahliadla rýchloschnúci povrchový lak. O pár dní som sa teda vybrala do DM znovu s cieľom pohľadať ten lak, čo som predtým zahliadla. A on tam naozaj bol, červená fľaštička, pekne v krabičke a s nápisom „Vysuší AKÝKOĽVEK lak! Iba 30 sekúnd na zaschnutie.“, no nekúpte to keď tak pekne sľubujú však.


Tak sme to teda skúsili a prekvapenie sa konalo hneď pri prvom použití, pretože on naozaj lak vysušil v priebehu minútky. Sally Hansen Insta-Dri Top Coat je teda to, čo sme všetky hľadali v našich obchodoch. A za cenu 4,19 € pri objeme 13,3 ml to ani nie je taká drahá vec, keď si vezmete, že zaručene funguje a budete ho používať každý týždeň.


Lak je dokonale priesvitný, má hustejšiu konzistenciu, rýchlo lak na nechtoch vysúša a zvládne si poradiť s niekoľkými vrstvami aj s trblietkovými lakmi. Nechty s ním vydržia dokonale nalakované aj viac než týždeň, lak sa neolupuje, po dlhšej dobe nepraská, nezachádza, nemení farbu.

Jeho použitie je rovnaké ako v prípade Seche Vite, po nanesení farebného laku počkajte asi 2 minúty aby stihol trochu zaschnúť a naneste hrubšiu vrstvu top coatu Sally Hansen. Ten by mal byť do 30 sekúnd suchý na dotyk. Opäť odporúčam dávať si ešte chvíľu pozor na silné zatlačenie na nechty, vytvrdnutie všetkých vrstiev trvá o čosi dlhšie než iba samotné zaschnutie.


Naše hodnotenie  

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...