sobota 1. februára 2014

Gosh Eye Shadow Base review

Pokiaľ patríte k tým, ktoré stále hľadajú ten správny podklad pod očné tiene, no jedno z kritérií, ktoré by mal spĺňať je, aby bol bežne dostupný v našich obchodoch, tak teraz rozhodne zbystrite pozornosť.

Predstavujem vám môjho dlhoročného miláčika Gosh Eye Shadow Base Waterproof 001 Matt. O tom, že táto báza stojí za to sa dozvedela Zetta už pred pár rokmi v dobe, kedy podklady pod očné tiene ešte neboli bežnou záležitosťou. Síce Gosh bežne v drogérkach nedostať, no túto značku kúpite napríklad vo FAnn parfumérii, ktorá má aj e-shop, takže skutočne je dostupná pre všetky z vás. Jej cena je bežne 9,50 €, no napríklad na študentskú kartu ISIC máte vo FAnn parfumérii 20% zľavu na celý sortiment Gosh, takže namiesto 9,50 € vás táto báza vyjde iba 7,60 €.



Báza má čierny plastový obal s otočným vysúvaním. Jej aplikácia je veľmi jednoduchá, pretože báza je síce v tyčinke, no má hladkú krémovú konzistenciu a dobre sa aplikuje bez potreby silno pritláčať. Báza má bielu farbu s matným efektom vďaka čomu je vhodná pod matné aj trblietkové tiene. Okrem klasických práškových tieňov sa na ňu výborne nanášajú aj pečené tiene a tiež práškové pigmenty. Keďže báza je krémová po nanesení na viečko nezasychá tak rýchlo ako bežné tekuté podklady, preto máte viac času na precízne nanesenie tieňov a stále si môžete byť isté, že dokonale priľnú a na viečkach vám vydržia po celý deň, prípadne noc. Výdrž je teda naozaj výborná a dovolím si povedať, že sa jej ťažko nejaká iná báza v tejto cenovej kategórii vyrovná. Báza sa nezlieva, neopadávajú z nej tiene ani sa počas dňa spolu s tieňmi nevytratí. Okrem všetkých druhov tieňov je táto báza vhodná aj pod všetky farby. Výborne na ňu priľnú a sú viditeľné tak bledé neutrálne farby ako aj výrazné odtiene. Báza tiež nemení farebný odtieň tieňov, iba ich zvýrazní a pri trblietkových pomôže zvýrazniť odlesk trblietavých čiastočiek. Tiene sa tak po aplikácii na oči viac podobajú odtieňu, ktorý majú v palete, takže už viac nebudete sklamané, že tiež nie je na očiach taký, ako bol v balení.


Hore bez bázy, dolu s bázou Gosh

Okrem všetkého vyššie spomenutého táto báza ako balenie aj dlho vydrží. Keďže pri aplikácii nič nezostáva na prstoch, celý obsah balenia čiže 2,5 g skutočne použijete na to, na čo je produkt určený. Preto túto bázu odporúčame aj tým z vás, ktoré nemajú rady balenia v mini kelímkoch, z ktorých produkt treba vyškrabovať nechtami.

Snažili sme sa vymenovať čo najviac dôvodov, ktoré pre nás posunuli túto bázu hneď po prvom použití medzi každodenne používané produkty, na ktoré nedáme dopustiť a po tom čo sa nám minú si ich kupujeme stále znova a znova. A vlastne ani tá v úvode spomenutá cena nie je až taká vysoká keď si vezmete, že vám táto báza zaručene vydrží minimálne pol roka, no určite sa nájdu aj také, ktoré používajú aj krémové tiene alebo nie každý deň tiene používajú a tým z vás určite vydrží aj rok.

Naše hodnotenie  

2 komentáre:

  1. moja nominacia na TAG https://kissinka7.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme za nomináciu na tento TAG, čoskoro napíšeme príspevok :)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...