sobota 25. januára 2014

Zamaskujte sa

Používanie rôznych druhov masiek na tvár sa už u väčšiny z nás stalo samozrejmosťou. Masky na tvár dostať už v každej drogérii a to rôzne druhy aj značky. Zmývateľné, nezmývateľné, zlupovacie, plátenné, bahenné, termo masky a mnohé iné. Môžete si tak naozaj vybrať to, čo vám najlepšie vyhovuje.

Nám sa v poslednej dobe na skúšanie nazbieralo naozaj veľké množstvo rôznych druhov masiek, preto sme sa rozhodli spraviť súhrnný prehľad aspoň časti sortimentu masiek, ktoré dostať v našich či už kamenných alebo internetových obchodoch. Niektoré sme už dokonca aj minuli a videli ste ich v našich empties príspevkov alebo v recenziách.


Le Chaton – Výživná tvarohová maska s medom
Momentálne najčastejšie používame túto masku v 100 ml balení, ktorá už dávnejšie bola zaradená do LadyBoxu. Maska obsahuje tvarohové hrudky, med, tuk z kozieho mlieka, vitamíny B1, B2, B5 a B6. Je vhodná pre všetky typy pleti a tiež na citlivú pleť.


Skin79 – Pearl Brightening Mash Sheet
Táto plátená maska má rozjasňujúci a čistiaci účinok a je vyrobená zo 100% bavlny. Obsahuje extrakt z perál, ktorý rozjasňuje matnú pleť a výťažky z papáje, ktoré napomáhajú k obnove pokožky.
Túto masku sme už aj vyskúšali a nájdete ju v novembrových empties http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/12/empties-november-2013.html


DermaMask – Royal Jelly Essence Mask
Ďalšia plátená maska obsahuje výťažky z prírodnej včelej materskej kašičky, rastlinný kolagén a vitamíny E a A. Je vhodná pre všetky typy pleti. Maska pleť vyživuje, zvláčňuje, zjemňuje, zlepšuje prekrvenie pleti a vyhladzuje jemné vrásky.
Túto masku sme už aj vyskúšali a nájdete ju v novembrových empties http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/12/empties-november-2013.html


Dr. Chen Patika – Collagen Essence Sheet Mask Aloe Vera
Plátená maska, ktorá pomáha odstrániť odumreté bunky a očistiť povrch pokožky. Maska pleť hydratuje, regeneruje, zvláčňuje a napomáha k vyhladzovaniu drobných vrások. Maska obsahuje výťažky z aloe vera, ktoré na pleť pôsobia ako prírodný detoxikant, ďalej obsahuje vitamíny, proteíny, enzýmy a aminokyseliny, čím prispieva k zmierneniu kožných problémov a k regenerácii pokožky.

Dr. Chen Patika – Collagen Essence Sheet Mask Green Grape
Aj táto plátená maska pomáha k odstraňovaniu odumretých buniek a čisteniu pokožky. Vďaka obsahu výťažkov z hrozna a v nich bohato obsiahnutému vitamínu C a polyfenolov, ktoré sú silnými antioxidantami pokožku chráni a spomaľuje jej starnutie.


Ziaja – pleťová maska Kozie mlieko
Maska je určená pre suchú pleť so sklonom k tvorbe vrások, stimuluje proces regenerácie epidermis, vyhladzuje už vzniknuté vrásky a odďaľuje starnutie pokožky a vznik nových vrások. Pleť intenzívne vyživuje a hydratuje. Maska má neutrálne pH, je dermatologicky a alergologicky testovaná. Maska obsahuje komplex zložiek kozieho mlieka, vitamíny A, E a provitamín B5.
Túto masku sme mali možnosť vyskúšať vďaka spoločnosti Ziaja, celú recenziu nájdete tu http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/12/testujeme-so-ziaja.html


Lavera – Harmonizujúca Hydratačná maska
Táto krémová maska s harmonizujúcim a hydratačným účinkom má unikátne zloženie s bio olejmi a hojivými rastlinnými výťažkami. Maska obsahuje bio zázvor, ktorý je bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, maslo z mangových jadier, ktoré pokožku intenzívne vyživuje a chráni a nechtík lekársky, ktorý pleť harmonizuje, zjemňuje a regeneruje. Táto maska je vhodná pre normálnu a suchú pleť.


Balea – Jahodovo – jogurtová maska
Uvoľňujúca hydratačná maska zabezpečuje pokožke hodvábne jemný a svieži pocit. Zatiaľ čo výťažky z jahôd rozmaznávajú zmysli, mandľový a kukuričný olej spolu s bambuckým maslom pokožku intenzívne vyživujú a ošetrujú. Maska obsahuje aj pantenol, ktorý pokožku upokojuje a vitamín E, ktorý ju chráni pred predčasným starnutím spôsobovaným slnečným žiarením.

Balea – Maska „Dobrá nálada“
Táto revitalizujúca maska obsahuje výťažky zo žltého melóna a vodnej mäty, ktoré pleti dodávajú sviežosť. Bambucké maslo a prírodné oleje ju zase intenzívne vyživujú a hydratujú. Dodatočnú starostlivosť, tak ako v predošlej dodáva obsah upokojujúceho pantenolu a vitamínu E.


Freeman – Peel-off Mask Cucumber
Zlupovacia pleťová maska s výťažkami z uhorky odstraňuje z pleti nečistoty, zlepšuje jej vzhľad, odstraňuje známky únavy a stresu a pokožku po použití zanecháva hladkú a zamatovo jemnú.

Freeman – Anti-stress Mask Dead Sea Minerals
Antistresová pleťová maska s obsahom minerálov z mŕtveho mora pleť čistí a upokojuje. Maska absorbuje prebytočný maz a uvoľňuje upchaté póry. Minerály z mŕtveho mora obsahujú prírodné látky, ktoré sú dôležité pre udržanie zdravej pleti, levanduľa a bergamot majú zase relaxačné aromaterapeutické účinky.

Freeman – Clay Mask Avocado & Oatmeal
Táto íľová maska s výťažkami z avokáda a ovsa s obsahom vitamínu E do hĺbky čistí a zmenšuje póry, odstraňuje z pleti nadbytočný maz a nečistoty. Pleť spevňuje, vyhladzuje a obnovuje jej rovnováhu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...