utorok 31. decembra 2013

Kozmetické prepadáky roku 2013

V roku 2013 sme vyskúšali skutočne kopu úžasných produktov, no našlo sa pár aj takých, ktoré boli horšie než zlé alebo nás napriek očakávaniam sklamali na plnej čiare. Vybrali sme iba tie skutočne najväčšie sklamanie, preto ich nie je veľa, no s týmito produktmi sme naozaj neboli ani len trošku spokojné.


Sklamanie z UK, ktoré sme si objednali začiatkom roka boli štetce na oči od značky MUA. V porovnaní so štetcami na púder a gélovú linku, ktoré sú naozaj dobré, tieto na oči nás veľmi sklamali.

MUA E1 Eyeshadow brush
MUA E2 Eyeshadow Contour brush
MUA E3 Blending and Shadow brush

Všetky tri štetce majú tvrdé umelé vlákna, čo sa proste nedá nijako prekonať. V prípade štetca E1 sme mu našli vďaka jeho tvrdým ľahko umývateľným štetinám využitie na nanášanie krémových tieňov, no tie ostatné sa nám iba povaľujú medzi ostatnými ako ťažko nevyužívané.

Ďalšie sklamanie som si kúpila v USA, odličovač odospevovanej značky Simple, ktorý vôbec neodličuje a pripomína skôr micelárnu vodu ako odličovač, tak to som teda nečakala. A to by podľa popisu na obale mal dokázať odlíčiť aj vodeodolnú špirálu... ehm nezvláda ani obyčajné krémové tiene :/

Simple Eye make-up remover

Po jednom sklamaní sme tento rok našli aj v prípade značiek Essence a Catrice.

Essence Stay Natural Concealer, odtieň 03 Soft Nude

Začiatkom roka sme od Essence vyskúšali korektor, ktorý bol skutočne hrozný. Nekryl, bol riedky a celkovo vlastne vôbec, ale vôbec nič nerobil.

Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof, odtieň 020 The World’s Greytest

Z tohtoročných noviniek od Catrice ma nesmierne sklamala ceruzka na oči, ktorá podľa popisu vyzerala naozaj luxusne, no opak bol pravdou. Tá linka je tak suchá, že ledva kreslí na čistú pokožku ruky, na tiene neexistuje a po silnejšom pritlačení sa zlomí, takže totálne nepoužiteľný produkt. Možno je to prípad iba toho odtieňu, ktorý máme my, no na skúmanie iných odtieňov po tejto skúsenosti naozaj nemám chuť.

Dve sklamania sme počas roka dostali aj v LadyBoxe. Zatiaľ čo od jedného sme očakávania mali, pri druhom produkte sme skôr iba dúfali, aby bol použiteľný.

Anatomicals Another Blody Shower Gel

Sprchový gél od značky Anatomical sme dostali v aprílovomLadyBoxe a veľmi sme sa naň tešili, pretože táto značka je dosť ospevovaná. Tento sprchový gél však ani po členky nesiahal tým od Balea za 0,99 €! Nepenil, vlastne ako keby ani neumýval a tá vôňa tiež nebola neviem aká úžasná.

Dermacol Perfect Cleanser 2in1

Tento produkt bol súčasť septembrového vydania LadyBoxu. Keďže my nie sme až také zástankyne tejto značky, radšej sme od tejto micelárky nič prevratné neočakávali. Ale to, že sme sa z nej vyhádzali, to teda bolo prekvapenie. Vylúčili sme všetko možné aj nemožné a používali sme ju dlhšie, no prišli sme na to, že príčinou je táto micelárka. 

Viac fotiek spomínaných produktov nájdete v označených odkazoch na rôzne review a hauls, ktoré nájdete v článku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...