nedeľa 3. novembra 2013

LadyBox október 2013

Prehľad obsahu októbrového/říjnového LadyBoxu vám prinášame o pár dní neskôr, pretože jeho napísanie narušil môj návrat z USA a tiež nám na Slovensko prišiel opäť až po víkende. Na tento box sme sa tešili hlavne kvôli umiestneniu značky Skin79.


L’Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d’Or Sparkling shampoo, 250 ml
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d’Or Sparkling conditioner, 190 ml
Šampón aj kondicionér z novej rady profesionálnej starostlivosti o vlasy od značky L’Oréal vyzerajú naozaj luxusne. Oba obsahujú vzácny saflorový a arganový olej, zloženie je bez obsahu silikónov a parabénov. Produkty sú vhodné pre všetky tipy vlasov, dodávajú lesk a vlasy nezaťažujú. Šampón aj kondicionér majú okrem luxusného vzhľadu, ktorý im dodávajú zlaté mikro-čiastočky aj krásnu parfemáciu, ktorá pripomína luxusný parfém. Už sa nevieme dočkať, kedy tieto produkty vyskúšame, ich zaradenie do boxu v plnom balení nás príjemne prekvapilo.


Catrice Ultimate Shine, odtieň 060 Don’t Pink And Drive, 3,5 g
Rúž s inovačným gélovým zložením by mal pery zvýrazňovať prostredníctvom kombinácie farby a lesku. Má príjemné gélové zloženie, ľahkú textúru a navyše pery hydratuje. Mnohým sa táto hot pink farba nepáčila, no ona v skutočnosti až taká sýto ružová nie je. Textúrou sa tento rúž viac podobá pigmentovaným balzamo-rúžom ako sú napríklad Maybelline Color Whispers. Intenzitu farby si môžete samy regulovať množstvom nanesených vrstiev. Tento rúž patrí k jesenným novinkám od Catrice, ktoré ešte zrejme ani nie sú v predaji v kamenných obchodoch.



Catrice Better Than False Lashes, odtieň Black, 12 ml
Aj tento produkt patrí k novinkám pripraveným na jeseň 2013. Táto Špirála by mala vašim riasam dodávať dramatický objem a senzačnú dĺžku. Špirála má klasickú štetinkovú, zato netradične veľkú kefku, sme fakt zvedavé, ako nám to s ňou pôjde.


Skin79 Face Sheet Mask, 20 ml
Masku sme dostali vo variariante Pearl Brightening, ktorá by mala pleť rozžiariť a vyčistiť. Plátená maska obsahuje perlový extrakt a výťažky z ovocia. Na umiestnenie produktu od značky Skin79 sme sa veľmi tešili, no to, že sa v boxe objavila iba 1 maska bolo trochu sklamaním, tie masky tam vzhľadom na ich pomerne nízku cenu mohli byť aspoň 2.


Palmer’s CBF Firming Butter, 2,5 g
Ako bonus sa v boxe objavila malá vzorka Palmer’s masla. Síce niektorým sa častý výskyt tejto značky v boxoch nepáči, my sme s tým veľmi spokojné. Značku Palmer’s sme objavili práve vďaka LB a jej produktov sa nevieme nabažiť.


Box tento mesiac hodnotíme veľmi dobre, pretože na rozdiel od minulého mesiaca sme v boxe objavili 5 plných produktov, ktoré sme ešte NIKDY nevyskúšali. Na ich testovanie sa teda veľmi tešíme.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 31,63 €
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...