utorok 26. novembra 2013

LadyBox november 2013

Ani sme sa nenazdali a už je tu novembrový/listopadový LadyBox, ktorý má opäť krásnu tematicky ladenú krabičku. Tento krát je dizajn boxu ladený do jesenných farieb ozdobený listami. Podstatný je síce hlavne obsah boxíku, no my sa okrem toho vždy tešíme aj na novú krabičku a táto oranžovo-biela s veveričkou na vrchu je jednou z najkrajších, aké doteraz boli (hneď po tých krásnych čiernych, no tých už máme dosť J ).


Žiaľ v boxíku sme si nenašli kartičku s popisom produktov ani vzorku krémiku SteamCream, no všetko ostatné bolo dnu, takže článok s prehľadom tohto mesačného LadyBoxu to nijak neohrozilo

Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub, 75 ml
Čistiace scrub na tvár, ktorý bol hlavným ťahákom tohto boxu nás veľmi potešil. Obsahuje výťažky z listov stromu Nimba, ktoré majú majú antibakteriálne vlastnosti, zabraňujú vzniku akné, absorbujú prebytočný kožný maz a redukujú jeho tvorbu. Obsahuje tiež drť z marhuľových jadier, ktorý z pleti odstraňuje nečistoty a odumreté kožné bunky. Scrub by mal byť vhodný pre normálnu až mastnú pleť, takže sa na jeho vyskúšanie už veľmi tešíme.



Lambre Hydro Active Hand Cream, 50 ml
Krém na ruky s intenzívnym hydratačným a regeneračným účinkom chráni ruky a nechty pred účinkami okolitého prostredia. Krémik obsahuje bio aktívne látky ako aloe vera a D-panthenol, ktorý sa vstrebáva do pokožky, kde sa mení na vitamín B5, ktorý je hlavnou zložkou zdravých kožných buniek. Tento krémik má jemnú, nevýraznú vôňu, rýchlo sa vstrebáva a na rukách nezanecháva pocit mastnoty, ale práve naopak zanecháva ich hladké a jemné.


Lady Speed Stick Aloe, 65 g
Tento gélový antiperspirant nás síce vôbec nenadchol, no je to iba preto, že s týmto druhom a aj týmto konkrétnym produktom máme nie veľmi dobré skúsenosti čo sa oblečenia týka. Antiperspirant by mal vďaka postupnému uvoľňovaniu účinných látok poskytovať 24 hodinovú ochranu pred potom a jeho nepríjemným zápachom.
V prípade záujmu tento produkt vymeníme za Salcura Antiac Acne Clearing Spray 15 ml.


MeMeMe Eye Line Eye pencil in Coal, 1,2 g
Aj s týmto produktom sme veľmi spokojné, ceruziek na oči nikdy nie je dosť a pokiaľ sú dobre pigmentované, tak naozaj nemáme výhrady. Ceruzku sme dostali v čiernej varianti v odtieni s názvom Coal a je naozaj dobre pigmentovaná, ľahko sa nanáša a vyskúšali sme ju aj na waterline, kde sa tiež dobre nanášala a dala sa navrstviť.




SteamCream, 2 ml
Vzorka ultra ľahkého krému, ktorý je vyrobený z naparovaných prírodných ingrediencií. Krém má super hydratačný účinok a vďaka ľahkému zloženiu sa okamžite po nanesení vstrebáva do pokožky. Krém je vhodný na tvár, ruky aj celé telo.
Táto vzorka nám v boxíku chýbala, takže preto nemáme fotku.

Duck Island Body Lotion Mandarin & Bergamot, 30 ml
Ako bonusový mystery produkt sme dostali vzorku telového mlieka od značky Duck Island, ktorý sme už dostali aj v niektorom z predošlých boxov. Vôňa tohto telového mlieka ja síce trochu zvláštna a pripomína Jar na riady, no ona sa po chvíli z pokožky stratí, takže parfemácia, ktorú cítiť po ovoňaní produktu vo fľaštičke nezodpovedá tomu, čo vám po pár minútach od nanesenia zostane na pokožke. Toto telové mlieko má navyše zloženie bez obsahu parabénov. Tiež balenie vzorky je veľmi pekné, ale to sme už zrejme chválili aj predtým.


A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 15,66 € + Duck Island telové mlieko (cena nebola uvedená)

S obsahom boxíku sme boli celkom spokojné aj keď Lady Speed Stick po skúsenostiach z minulosti radšej ani neotvoríme. Naopak s Himalaya scrubom, krémikom na ruky a ceruzkou sme veľmi spokojné a s radosťou ich vyskúšame.

Už teraz sa tešíme na decembrový boxík, ktorý by mal byť expedovaný už o 3 týždne aby k nám stihol prísť do Vianoc. Ak by ste si LadyBox chceli objednať aj vy, ten decembrový sa ešte stále dá objednať tu: http://www.ladybox.cz/

Veľmi sme vám chceli ukázať aj Gold edíciu, no žiaľ sme si ju nestihli objednať, pretože sa vypredala v priebehu pár hodín. Mrzí nás to, no snáď sa nám to nabudúce pri inej špeciálnej edícii podarí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...