nedeľa 20. októbra 2013

Aussie reviews

Ak ste značku Aussie doteraz prehliadali, či už kvôli cene alebo kvôli tomu, že vám je celkom neznáma, rozhodne by ste sa pri nej pri najbližšom výjazde na nákup kozmetiky mali minimálne zastaviť a prehliadnuť si jej sortiment.

Keďže táto značka je na našom trhu pomernou novinkou, tak som jej u nás nevenovala veľkú pozornosť a to hlavne kvôli vyšším cenám. Prvý krát som preto po nej siahla až v USA a musím vám povedať, že si poriadne nadávam, že to bolo až tu a tak neskoro. A keď sa vám priznám ešte aj s tým, že som si tieto produkty vybrala na základe pekné obalu a zábavného popisu... ani mi nebudete chcieť veriť, že sú také dobré. Trochu vás však musím aj sklamať, pretože na Slovensku (a zrejme aj v iných európskych krajinách) sa tieto produkty predávajú v iných obaloch.

Aussie Aussome volume shampoo
Tento objemový šampón má krásnu jemne sladkú trochu tropickú vôňu, v ktorej ja cítim hlavne ananás. Obsahuje výťažky z austrálskeho bieleho zázvoru a čerešňového dreva a ako bonusová informácia odomňa, žiadne parabény. Šampón má pomerne hustú konzistenciu a pri umývaní dobre pení. Vlasy taktiež dobre umýva, ale pri oplachovaní máte pocit, ako keby boli vlasy pokryté zvláštnou vrstvou, no na druhej strane to nie je nepríjemný pocit a vlasy sa aspoň mne zdajú vždy aj dobre opláchnuté. Vlasy po umytí nie sú na pocit mastné ani necítiť zvyšky šampónu. Šampón je na rozdiel od mnohých iných objemových, ktoré vlasy až extrémne vysušujú, k vlasom skutočne šetrný. Taktiež spĺňa aj svoju funkciu a vlasom dodáva prirodzený objem, ktorý síce nie je až taký úžasný ako sľubuje obal, no ja som pri pravidelnom používaní skutočne zbadala rozdiel.



Šampón hodnotím veľmi dobre, skutočne patrí k tým lepší a keby u nás nestojí raz toľko čo bežné šampóny dostal by o čosi vyššie hodnotenie. No v porovnaní cena vs. kvalita je to taký priemer.

Naše hodnotenie:

Aussie Moist 3 minute miracle
Hĺbkovo vyživujúci a revitalizujúci kondicionér od Aussie je ako zázrak za 3 a pol dolára alebo koľko stál. Obsahuje výťažky z austrálskeho aloe a olej z jojobových semiačok a aj jeho zloženie je bez parabénov. Kondicionér je veľmi hustý, má bielu farbu a nádhernú vôňu, z ktorej ja cítim kokos. Tak ako je už jasné z názvu, kondicionér sa vo vlasoch necháva pôsobiť po dobu 3 minút a potom sa opláchne. Tento kondicionér je vhodný na suché a poškodené vlasy. Po jeho použití sú vlasy jemné, hladké, krásne voňavé a možno by ste neverili, no jeho účinky a jemnosť vlasov je cítiť ešte pri ďalších dvoch umytiach. Na obale nie je uvedené, ako často by sa mal používať, no keďže skutočne vlasom pomáha na dlhšie ak do ďalšieho umytia, odporúčam používať ho iba 2 či 3 krát za týždeň. Po jeho použití boli moje vlasy na dotyk skoro také jemné ako po použití Macadamie a to už je čo povedať. Takže ak by ste chceli vyskúšať niečo podobne fungujúce ako Macadamia, no za omnoho nižšiu cenu, skúste tento 3 minútový zázrak od Aussie.



Tento hĺbkovo vyživujúci kondicionér hodnotím na jednotku, obal naozaj neklame a skutočne sa dá hodnotiť ako zázrak.

Naše hodnotenie:  


Tip na ušetrenie: v 25%-nej kupónovej knižke od DM je 25% zľava na 3 minútový zázrak aj šampón alebo balzam podľa vlastného výberu. Túto kupónovú knižku si v DM môžete vybrať ešte do konca októbra a kupóny z nej platia až do konca novembra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...