streda 21. augusta 2013

Wet n Wild - kozmetika za pár dolárov

Keď sa vám už naskytne možnosť nakupovať v USA, tak je dobre byť pripravená na to, čo tam na regáloch obchodov vlastne nájdeme. Najlepšia príprava, ktorú vám môžem odporučiť sú zahraničné blogerky a vlogerky a to hlavne tie, ktoré sa venujú cenovo dostupným produktom. Z ich príspevkov a videí sa dozviete, ktoré značky kupovať, ktoré produkty sú dobré od lacnejších značiek, kde zase investovať trochu viac... 

Jednou z veľmi dobre hodnotených a tých najlacnejších značiek, ktoré v amerických drogériách nájdete je určite Wet n Wild. Najospevovanejšie sú určite lícenky a paletky tieňov, no taktiež laky, rúže a iné. Niekoľko produktov od tejto značky, ktorá sa predáva iba v USA som pre vás priniesla aj do nedávnej GA. Do zbierky som si zase kúpila toľko vychvaľované lícenky, lak, mono tieň a púder. Určite si ešte kúpim aj nejaké paletky. Na ukážku mám dve, ktoré mám ako darček.

Viem, že túto kozmetiku u nás nedostať a asi sa to ani nikdy nezmení, no ak sa medzi vami nájdu také, ktoré sa v blízkej dobe chystajú do USA alebo majú možnosť, že im odtiaľ niekto niečo prinesie, tak tu je tip, čo by ste mali určite skúsiť.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...