sobota 27. júla 2013

LadyBox júl 2013

Tak včera prišla svadobná výslužka zo sobáša LadyBoxu a Senzaboxu aj na Slovensko a teda poviem vám, ten Just Married box bol naozaj plný na prasknutie. Hneď na začiatku vám prezradím, že v krabičke sme si našli až 10 produktov! Samozrejme sa toto číslo nebude opakovať v každom boxe, no táto uvádzacia krabička vytvorená spoločnými silami naozaj prekvapila a potešila.

My sme boli od začiatku verné práve LadyBoxu a preto sme rady, že dizajn sa zachoval z veľkej časti ten, ktorý sa spájal s pôvodným LadyBoxom. Luxusné krabičky a ženský dizajn v kombinácii bielej, ružovej a čiernej bol od začiatku lákavým a tak nikto nemohol byť sklamaný po tom, čo otvoril obal a našiel vo vnútri krásnu bielu krabičku s novým spoločným logom. Taktiež nechýbala ani kartička s popisom výrobkov v boxe.




L’Oreal Paris Super Liner Blackbuster, 7 ml
Linka na oči vo fixke s hrubým špicatým aplikátorom, ktorá vďaka špeciálnemu zloženiu zaručuje intenzívnu farbu, až 8 hodinovú výdrž a veľmi jednoduché a precízne nanášanie práve vďaka špicatému aplikátoru. Keďže liniek na oči nikdy nemáme dosť a túto sme ešte nemali, rozhodne sa na ňu tešíme, pretože je naozaj dobre pigmentovaná. Swatch na ruke sa trochu rozpil, no veríme, že na očiach na tieňoch to bude vyzerať inak.




Famous Brow Addict sada na obočie
Sada na úpravu obočia, ktorá bude vďaka trom rôznym farbám vyhovovať takmer každej z vás obsahuje tiež vosk, štetček, pinzetu a zrkadlo, takže ju vďaka svojej komplexnosti a kompaktnému baleniu určite využijete aj na cestách. My už podobnú sadu máme od značky MUA, ale túto tiež rady vyskúšame.



Yves Rocher Grand Rouge rúž na pery, odtieň 13 Rose Somptueux, 3,7 g
Dlhotrvácny rúž na pery s olejom z kamélie. Rúž má hydratačné účinky, vďaka čomu pery nevysušuje, ale naopak ich vyživuje a dodáva vám pocit hladkých pier. Rúž má celkom zaujímavú vôňu a veľmi peknú farbu, takže ho určite budeme používať a nenecháme ho zapadnúť prachom.




Palmolive Mediterranean Moments sprchový gél, 250 ml
Sprchový gél obsahuje výťažky z arganového oleja a mandľového kvetu čo dodá vašej pokožke potrebnú hydratáciu a revitalizuje ju. Navyše naozaj krásne vonia, môžeme to potvrdiť! 


Rituals Tai Chi sprchová pena, 50 ml
Sprchová pena s obsahom bieleho lotosu a zeleného čaju má antioxidačné a upokojujúce účinky a vašu pokožku zanechá hladkú a čistú. Sprchovú penu inej značky sme už raz mali, tak rady vyskúšame aj túto.


i+m Naturkosmetik Belin šampón, 50 ml
Tento šampón so 100% prírodným zložením bez sulfátov a silikónu s obsahom sójového oleja, harmančeka, vitamínu E, karnaubského vosku, citrónu a éterických olejov je držiteľom certifikátov BDIH a Vegan. Podľa našich skúseností rôzne vegánske a 100% prírodné šampóny veľmi nepenia a tak počas umývania vlasov nemáte pocit, že by ste ich naozaj čistili, no tento bude možno iný a aj napení, vyskúšame a uvidíme.


Macadamia Deep Repair Mask, 15 ml
Maska na vlasy s obsahom výťažkov z morských rias a makadamiový a arganový olej, ktoré vaše vlasy do hĺbky regenerujú, hydratujú a tiež dodávajú vašim vlasom lesk a vitalitu. O vzorku tejto značky som pred pár mesiacmi požiadala na FB stránke LadyBoxu a aj keď som dostala odpoveď ako každý, že spravia čo je v ich silách, tak mi skoro oči z jamiek vypadli, keď som ju zbadala v boxe. Neviem či niekto iný o túto značku žiadal tiež, no vzhľadom na to, že produkty značky Macadamia sa na Slovensku kúpiť nedajú a tiež v USA sú pomerne drahou záležitosťou, som veľmi rada, že ju po prvý krát budeme môcť vyskúšať vďaka LB. Vzorka je tiež dosť veľká a 15 ml určite bude stačiť na to aby sme ju vyskúšali obidve.


Libebit mydlo, 30 g
Ručne vyrobené mydlo so 100% prírodným zložením ste mohli v boxe nájsť v rôznych variantoch. My sme dostali bylinkové mydlo s vôňou medovky a teda vonia naozaj nádherne! Za tento produkt od nás dostáva LadyBox extra pochvalu, pretože propagácia ručne vyrábaných produktov je veľmi dôležitá.


Cornies s horkou čokoládou, 25 g
Kukuričné chlebíčky s bohatou vrstvou pravej belgickej čokolády. Mňam! Takáto sladkosť sa nám osobne páči viac, než zubná pasta ;) Už sa asi opakujeme, ale my rady v boxe z času na čas uvidíme nejakú cereálnu či proteínovú tyčinku či inú kvázi zdravšiu variantu sladkého potešenia. Koniec koncov robia to aj zahraničné boxy a tí si toľko frflania na adresu bonusového produktu na zjedenie nemusia vytrpieť. Zahraničné blogerky no aj bežné zákazníčky asi radšej maškrtia než vy ;)


Bonus pre predplatiteľky
Lambre Tekuté očné tiene, odtieň 05, 3,5 ml
Tu sme boli jemne sklamané, pretože tie isté tiene sme už dostali v májovom (květnovom) boxe. Keby sme boli bývali dostali tú druhú farebné variantu, tak by sme boli spokojné, no mať dvoje rovnaké tiene až taká výhra nie je, pretože to nie je produkt, ktorý sa nám minie za 1 či 2 mesiace. Takže ak má niekto záujem o výmenu, napíšte nám do komentárov aký produkt z tohto či predošlých boxov nám ponúkate na výmenu za tieto tiene. Tiene sú nepoužité a dokonca neotvorené, iba sme ich vybrali z krabičky, odfotili a dali späť.


V tomto prípade ešte musíme vyzdvihnúť výhodu, ktorú LadyBox ponúka prostredníctvom služby Exchange, kde si môžeme vymeniť produkty, ktoré nám až tak nesadli.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 15,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 36,65 € + bonus pre predplatiteľky Lambre očný tieň 5,36 €


Prvý spoločný box s podtitulom Just Married bol naozaj plný super produktov, tak ako nám bolo sľúbené, tak dúfame, že aj tie ďalšie budú podobne dobré aj keď v nich bude menej produktov než v tomto špeciálnom vydaní. Nezáleží predsa na množstve, ale na kvalite, využiteľnosti a rozmanitosti produktov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...