nedeľa 24. februára 2013

Nail tips

Máme pre vás niekoľko tipov ohľadom nechtíkov. Každý má svoje tajomstvá, no nie každý sa s nimi chce podeliť. My sme sa však rozhodli, že naše tajomstvá odhalíme a možno tým niektorým z vás pomôžeme.

Base coat - podkladový lak
Tých sme vyskúšali niekoľko, kým sme raz v Tescu nenatrafili na pár výrobkov z druhého Essence stojanu, ktoré boli vyložené v maličkom stojane. Inak by sme tento podklad zrejme nikdy neskúsili, pretože značka Essence ponúka niekoľko rôznych druhov podkladových lakov ako aj iné značky a väčšinou kupujeme to čo majú v obchode a neobjednávame nevyskúšané veci z e-shopov.
Ak čítate popisy k ukážkam našich dizajnov, tak ste sa už s názvom tohto podkladového laku stretli, no ak nie, tak je to Essence Studio nails 24/7 nail base.
Lak má mliečnu, polopriesvitnú farbu a po nanesení na nechty ich krásne vyhladí, čím pripraví výborný podklad pod farebný lak.

Naše hodnotenie


Top coat - povrchový lak
S tými to nie je až taká katastrofa a v podstate väčšina povrchových lakov je s trochu menšími výkyvmi na rovnakej úrovni. Jediný rozdiel, ktorý môže zavážiť je lesk, ktorý nechtom dodajú. Aj keď sme dlhšiu dobu používali iný top coat, tento náš súčasne používaný sme si veľmi rýchlo obľúbili, pretože stačí jedna vrstva a nechty sú úžasne hladké a lesklé.
Taktiež ho už možno poznáte z našich popisov, no ak nie, je to Essence Studio nails Ultra gloss nail shine.
Tento lak, tak ako predošlý, hodnotíme veľmi vysoko.

Naše hodnotenie


Tieto dva laky sú našim tajomstvom, vďaka ktorému nám lak na nechtoch vydrží celý týždeň, ochráni ich pred nepekným zažltnutím a zaručí im lesk.

Odlakovač
Lakovanie nechtov je tá príjemnejšia časť, no zakaždým je tu aj tá druhá časť a to odlakovávanie. Odlakovať obyčajný farebný lak je jednoduché a zvládnete to hocijakým obyčajným odlakovačom, no odlakovať trblietkové laky je výzva, ktorú zvládnu iba tie najlepšie odlakovače. O malom pomocníkovy Essence Studio nails better than gel nails french nail tip remover sme už písali, no čo po tom ako sa vám odlakovač vo vnútri zašpiní natoľko, že ho je treba vymeniť? Rozhodne si nemusíte kupovať ďalší, prípadne ak nechcete tohto pomocníka s kefkou si kupovať vôbec nemusíte. Našim favoritom medzi odlakovačmi sa stal Essence Studio nails better than gel nails 3 in 1 remover. Či už použijeme nádobku s kefkou alebo iba kozmetické tampóny navlhčený odlakovačom, vieme že sa nám nechty podarí odlakovať rýchlejšie než s akýmkoľvek iným odlakovačom.

Naše hodnotenie  


Všetky tri produkty sú väčšinou súčasťou druhého stojana s kozmetikou značky Essence, ktorý sa nachádza iba v niektorých vybraných obchodoch. No vďaka e-shopu mel.sk si ich môžete kúpiť z pohodlia vášho domova a to za rovnakú cenu ako je tá v kamennom obchode. Keďže u nás som tieto produkty prvý krát kúpila náhodou, taktiež si ich objednávame z tohto e-shopu, ktorý vám na základe výborných skúseností odporúčam.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...