piatok 23. novembra 2012

Catrice vs. Maybelline


Catrice Ultimate Lip Glow

Maybelline Color Sensational Popstick 030 Pink lollipop

Zaujímavá zvýrazňujúca tyčinka na pery, ktorá im dodá jemný lesk a farebný nádych. Oba výrobky sú v pekných vysúvacích obaloch. Zatiaľ čo Catrice je v ponuke iba v jednej farbe, Maybelline nájdete v obchodoch v 7 rôznych odtieňoch. Výhodou je aj to, že na rozdiel od rúžov či leskov s aplikátorom si tieto výrobky nevyžadujú presnú aplikáciu, a tak k ich naneseniu nepotrebujete zrkadlo a vaše pery budú aj tak dokonalé.

Porovnanie oboch výrobkov

Cena
Catrice – 5,19 €
Maybelline – 6,39 €

Obal
Obidva výrobky majú pekný obal, vyrobený z kvalitných materiálov a rozhodne dostatočne pevný aby sa vám v kabelke neotvorili.

Ponuka odtieňov
Catrice – 1
Maybelline – 7


Naše hodnotenie oboch výrobkov

Catrice – ľahko sa aplikuje, po 2 – 3 pretretiach zanechá pery jemne zafarbené, výrobok po nanesení vôbec necítiť, nelepí sa, vôňa je pre nás neidentifikovateľná (ak ju niekto z vás vie popísať určite nám dajte vedieť), výrobok však pery trochu vysušuje a chuť tiež nie je najpríjemnejšia.

Naše hodnotenie 

Maybelline – ľahko sa aplikuje, taktiež po 2 – 3 pretretiach pery jemne sfarbí, po nanesení zanecháva pery jemne hydratované, nelepí sa, má príjemnú sladkú vôňu a je bez chuti, výdrž na perách je však o čosi kratšia než u Catrice.

Naše hodnotenie 

Používať budeme určite obidva výrobky, no znovu by sme si kúpili iba Maybellin






Catrice


Maybelline


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...